Primele imagini din „Mank”, noul film al regizorului care a făcut Fight Club

  • „Mank” este primul lungmetraj regizat de David Fincher după 6 ani de pauză
  • Filmul spune povestea certurilor din timpul producţiei filmului Citizen Kane, dintre scriitorul Herman J. Mankiewicz şi regizorul Orson Welles
  • În rolurile principale îi vezi pe Gary Oldman şi pe Amanda Seyfried
789 afișări
Imaginea articolului Primele imagini din „Mank”, noul film al regizorului care a făcut Fight Club

Vezi primele imagini din 'Mank', noul film al regizorului care a făcut Fight Club

Regizorul David Fincher, pe care-l ştii pentru filme ca Fight Club, Se7en, The Curios Case Of Benjamin Button sau Social Network vine cu un nou proiect pe Netflix.

Mank, un film alb-negru, îl are în prim plan pe actorul Gary Oldman, în rolul lui Herman J. Mankiewicz, cel care, alături de Orson Welles, a scris scenariul pentru Citizen Kane.

Înainte să facă filme la Hollywood, David Fincher a fost regizor de clipuri muzicale şi a lucrat la sfârşitul anilor '80 cu artişti precum Madonna, George Michael, Roy Orbison sau Michael Jackson.

Nou proiect va fi lansat la sfârşitul anului pe platforma de streaming, dar până atunci poţi vedea primele imagini pe contul oficial de Instagram.

 




 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici