Podcast-ul Ducilor de Sussex. Micul Archie, personajul surpriză din primul episod, lansat înainte de Anul Nou

  • S-a lansat primul episod din seria de Podcast-uri a Ducilor de Sussex
  • Printre invitaţii Archewell Audio se numără şi Elthon John, James Cordes sau Stacey Abrams
  • Episodul se încheie cu piesa „The light of mine” cântată şi la finalul ceremoniei de la Windsor Castle, în mai 2018
406 afișări
Imaginea articolului Podcast-ul Ducilor de Sussex. Micul Archie, personajul surpriză din primul episod, lansat înainte de Anul Nou

Ducii de Sussex au lansat primul episod din seria lor de Podcast-uri. Personajul surpriză a fost chiar micuţul Archie. Micul prinţ a vorbit pentru prima dată în public, urându-le oamenilor un „An nou fericit! ”.

Ducii au apelat la prietenii lor celebri, printre care se numără şi Sir Elton John, Brene Brown, Deepak Chopra, pentru a reflecta asupra acestui an şi a vorbi despre speranţele lor pentru 2021, cuplul rezumând totul la „Iubirea câştigă întotdeauna”.

„Pe măsură ce ajungem la sfârşitul acestui an şi privim spre viitor, să reflectăm asupra lecţiilor pe care le-am învăţat, despre cât de important este să avem grijă unul de celălalt şi cât de semnificativă este legătura noastra, chiar şi atunci când practic fizic este imposibil”, spune prinţul Harry.

„Indiferent unde vă poartă viaţa, credeţi-ne când spunem că dragostea învinge. Dragostea mereu învinge”, este şi mesajul lui Meghan Markle.

Ducii de Sussex au semnat cu gigantul de streaming Spotify un contract de aproximativ 30 de milioane de lire sterline pentru o serie de Podcast-uri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici