Principesa Margareta: Regina Ana se simte mult mai bine. Sperăm să vină în România de Crăciun

Principesa Margareta a declarat, sâmbătă, că sănătatea mamei sale, Regina Ana, este mult mai bună în prezent, precizând că speră că Regina Ana şi Regele Mihai îşi vor petrece Crăciunul la domeniul regal Săvârşin.

1195 afișări
Imaginea articolului Principesa Margareta: Regina Ana se simte mult mai bine. Sperăm să vină în România de Crăciun

Principesa Margareta: Regina Ana se simte mult mai bine. Sperăm să vină în România de Crăciun (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Principesa Moştenitoare Margareta a vorbit despre familia sa, sâmbătă dimineaţă, pe peronul gării Băneasa din Bucureşti, înainte de a pleca într-o călătorie-simbol la Sinaia, cu trenul regal, dedicată Zilei Naţionale a României.

Aceasta a precizat că Regele Mihai şi Regina Ana nu pot să participe la evenimentele organizate de Familia Regală pentru a marca ziua de 1 Decembrie, aceştia nefiind în prezent în România.

"(Regele Mihai, n.r.) a venit recent în România. Este prea mult să fie tot timpul în avion", a spus principesa Margareta, referindu-se la faptul că Regele Mihai I a venit în România pe 19 noiembrie.

El a fost prezent atunci la evenimentul "Porţi Deschise" la Palatul Elisabeta, la care aproximativ 1.200 de persoane i-au urat "La mulţi ani", cu ocazia zilei sale de naştere şi a zilei onomastice. Pe 25 octombrie, Regele Mihai I a împlinit 93 de ani, iar pe 8 noiembrie, de Sfinţii Mihail şi Gavril, şi-a sărbătorit onomastica.

Pe de altă parte, întrebată de presă care este starea de sănătate a Reginei Ana în prezent, principesa Margareta a spus: "Se simte mult mult mai bine acum".

Totodată, răspunzând unei alte întrebări, principesa Margareta a spus că speră că Regele Mihai şi Regina Ana vor veni de Crăciun în România. "Sperăm. Nu ştiu încă. Nu mi-au spus. Dar oricum va fi la Săvârşin", a mai spus principesa Margareta.

Anul trecut, Regina Ana a fost internată într-un spital din Elveţia, după ce a fost diagnosticată cu o fractură la picior. Regina Ana ar fi alunecat pe iarbă în curtea reşedinţei regale de la Versoix, iar medicii i-au pus piciorul în ghips. Recuperarea sa a fost extrem de delicată, având în vedere vârsta înaintată a Reginei Ana, după cum relatau la momentul respectiv, pentru presă, surse apropiate Familiei Regale. În acest an, Regina Ana a împlinit vârsta de 91 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici