Prinţul Harry confirmă relaţia cu Meghan şi constată abuzul mass-media

Prinţul Harry a confirmat faptul că în acest moment prietena sa este actriţa americană Meghan Markle. Declaraţia oficială emisă de Kensington Palace este însoţită de inventarul abuzurilor şi hărţuirilor mass-media.

2387 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry confirmă relaţia cu Meghan şi constată abuzul mass-media

Prinţul Harry confirmă relaţia cu Meghan şi constată abuzul mass-media

În intervenţia oficială se arată că o relaţie de câteva luni nu poate fi astfel tratată de către mass-media. Prinţul Harry reacţionează rareori oficial la astfel de story-uri de domeniul fantasticului, dar săptămâna trecută s-a întrecut măsura. În ultimele zile, primele pagini ale unor ziare au fost pline de comentarii rasiste, sexiste, iar internetul a înmulţit trollările la adresa actriţei de 35 de ani. Fotografii au năvălit în spaţiu privat şi s-a făcut apel la intervenţia poliţiei.

Comunicatul Regal poate fi accesat aici:

Corespondentul BBC acreditat la Curtea Regală sublinează faptul că declaraţia oficială de acum este un act de determinare din partea prinţului Harry. Sigur, se poate înţelege că o asemenea relaţie nu poate trece neobservată, iar Harry şi Meghan înţeleg jocul în care au intrat, dar media trebuie să înţeleagă faptul că este vorba de viaţa lor privată şi cu viaţa nu te poţi juca în acest fel.

Meghan Markle şi Prinţul Harry

Meghan Markle este cunoscută prin rolul Rachel Zane din Suits şi de apariţia sa în ”Şefi de coşmar”. De asemenea, este activă în zona civică prin ample campanii umanitare. Prinţul Harry a avut mereu parte de o relaţie dificilă cu presa, BBC descriind-o ca o moştenire nefericită de pe urma mamei sale Prinţesa Diana de Wales.

La 20 de ani a fost urmărit de paparazzi într-un nightclub în afara Londrei şi în 2012 fotografii l-au surprins în postură indecentă într-un hotel din Las Vegas. Sigur, aceste ipostaze nu au umbrit actele sale de caritate şi felul în care s-a achitat de serviciul militar.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici