Pro TV a cumpărat formatul "MasterChef"

Pro TV aduce în premieră în România "MasterChef", cel mai important show de televiziune din lume dedicat gătitului, un format internaţional de succes care va face deliciul telespectatorilor şi va schimba vieţile participanţilor, potrivit televiziunii.

1054 afișări
Imaginea articolului Pro TV a cumpărat formatul "MasterChef"

Pro TV a cumpărat formatul "MasterChef"

"MasterChef", un format pe care Pro TV l-a cumpărat de la Shine International, este cea mai fascinantă competiţie culinară din întreaga lume, care a revoluţionat segmentul "cooking show"-urilor, având audienţe record, cu milioane de persoane dornice să ajungă în concurs.

"MasterChef" este unul dintre cele mai incitante şi spectaculoase reality show-uri din lume, care reuneşte oameni pasionaţi de arta culinară, amatori pentru care bucătăria este o reală bucurie, nu o meserie, şi care, prin talentul, inventivitatea şi dăruirea lor în faţa cratiţei sau a borcanelor cu condimente, îşi pot schimba vieţile. Pasionaţi de arta gătitului, concurenţii vor avea la dispoziţie scena pentru a arăta lumii întregi că bucuria de a găti din inimă poate deveni spectacol, dar şi drumul către schimbarea vieţii. Aceştia vor face orice pentru a impresiona juriul, pentru a câştiga un premiu substanţial în bani şi, nu în ultimul rând, pentru a deveni primul "MasterChef" al României. Preparate spectaculoase, inventivitate, îndemânare, luptă strânsă, dar şi un spectacol vizual care va aduce sare şi piper serilor românilor, acestea sunt câteva dintre ingredientele cu care "MasterChef" vine şi în România.

"MasterChef" este un format de succes care s-a realizat în 16 ţări, printre care Marea Britanie, Australia, Statele Unite ale Americii, Croaţia, Grecia, Suedia, şi care a trezit apetitul a milioane de oameni pentru poveşti deosebite ale unor persoane ce reuşesc să îşi schimbe vieţile prin talentul şi pasiunea pentru gătit. Numai în Marea Britanie, de exemplu, peste 20.000 de oameni se înscriu anual în această competiţie, care, încă de la debut, a înregistrat recorduri de audienţă şi a devenit un real fenomen.

Câştigători sau doar finalişti în acest show, unii dintre participanţii în ediţiile din străinătate ale competiţiei "MasterChef" au reuşit să îşi deschidă propriile restaurante, să îşi schimbe cariera, să lanseze cărţi de bucate de succes sau chiar să devină prezentatori TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici