Pro TV: Andreea Esca este şi rămâne vedeta incontestabilă a Pro TV

Pro TV spune că Andreea Esca "este şi rămâne vedeta incontestabilă a Pro TV", precizând că informaţiile apărute în articolul "Pro TV renunţă la Esca", publicat, vineri, în ziarul 7plus, sunt "total eronate".

212 afișări
Imaginea articolului Pro TV: Andreea Esca este şi rămâne vedeta incontestabilă a Pro TV

Pro TV: Andreea Esca este şi rămâne vedeta incontestabilă a Pro TV (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Pro TV precizează că informaţiile apărute în articolul «Pro TV renunţă la Esca» sunt total eronate", se arată într-un drept la replică al Pro TV, transmis MEDIAFAX.

"Andreea Esca este şi rămâne vedeta incontestabilă a Pro TV şi va continua să fie gazda milioanelor de telespectatori care urmăresc în fiecare seară «Ştirile Pro TV» de la ora 19.00", mai spune Pro TV.

Totodată, Pro TV precizează că principala ediţie de ştiri a postului, prezentată de Andreea Esca, este lider absolut de audienţă şi la 14 ani de la lansare.

"Enunţul potrivit căruia «publicul se plictiseşte uşor şi vrea mereu ceva nou» este contrazis, în acest caz, de faptul că principala ediţie de ştiri a zilei, prezentată de Andreea Esca, este, şi după 14 ani, lider absolut de audienţă. Cifrele de audienţă şi cercetările calitative arată că telespectatorii din România urmăresc în mod constant «Ştirile Pro TV» prezentate de Andreea Esca, vedeta fiind cea mai populară, cea mai apreciată şi, totodată, cea care se asociază cel mai puternic cu brandul Pro TV", transmite Pro TV.

Pe de altă parte, "parcursul profesional al Andreei Esca a constat de-a lungul celor 14 ani petrecuţi la Pro TV în prezentarea principalelor ştiri ale zilei, dar şi în participarea sa la diverse alte proiecte şi campanii ale postului. Prezenţa ei în alte emisiuni ale postului, precum şi faptul că Andreea Esca este şi director editorial al revistei The One reprezintă doar evoluţia firească a parcursului ei profesional, fară a afecta în vreun fel statutul său de prezentator al principalei ediţii de ştiri de la Pro TV", precizează televiziunea.

"Pro TV nu şi-a pus niciodată şi nu îşi pune nici acum problema înlocuirii Andreei Esca, un jurnalist a cărui forţă şi a cărui credibilitate au crescut în timp şi au făcut din ea un adevărat icon al ştirilor de televiziune. Într-o lume în care aşa-zisele vedete apar şi dispar meteoric şi unele dintre ele duc în derizoriu valorile jurnalismului, Pro TV este mândru că Andreea Esca reprezintă, de 14 ani, valorile care au făcut ca Pro TV să fie cel mai iubit şi respectat post de televiziune", concluzionează Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici