Pro TV împlineşte 14 ani

Pe 1 Decembrie, ziua naţională a tuturor românilor şi cea în care Pro TV împlineşte 14 ani, telespectatorii Pro TV vor fi răsfăţaţi cu programe unul şi unul, filme, ştiri şi divertisment "Jos pălăria!", informează postul de televiziune.

189 afișări
Imaginea articolului Pro TV împlineşte 14 ani

Pro TV împlineşte 14 ani (Imagine: www.protv.ro)

Astfel, de 1 Decembrie, românii sunt invitaţi să sărbătorească la Pro TV, unde "Happy Hour" promite un adevărat maraton de momente speciale, muzică de calitate şi artişti pe măsură. Pe durata a trei ediţii speciale, Catalin Maruţă va fi gazda unor invitaţi aleşi pe sprânceană şi va spune, alături de echipa sa, "Jos pălăria!" în faţa unor oameni şi evenimente de excepţie.

Maria Tănase este unul dintre marile nume în faţa cărora "Happy Hour" îşi scoate pălăria de 1 Decembrie, când Pro TV împlineşte 14 ani de existenţă. Una dintre legendele muzicii româneşti, Maria Tănase, artista a cărei voce a vrăjit o lume întreagă, admirată, controversată şi misterioasă, va fi omagiată în cadrul ediţiilor speciale prezentate de Cătălin Măruţă.

La "Happy Hour", de 1 Decembrie, românii vor avea ocazia să descopere şi cum era Maria Tănase dincolo de scenă. Marea artistă a avut un singur regret: că niciodată nu a putut fi mamă. Cu patru ani înainte să moară însă, cântăreaţa a adoptat-o pe Minodora Nemeş, o fată născută într-o familie săracă din satul Hodoni, pe lângă Timişoara. A adus-o la Bucureşti şi a crescut-o ca pe fiica ei.

Minodora a stat la căpătâiul mamei sale adoptive până când aceasta a încetat din viaţă. La aproape jumătate de secol de la moartea Mariei Tănase, echipa "Happy Hour" a găsit-o pe Minodora Nemeş la Chicago, unde locuieşte de mai bine de 30 de ani. De 1 Decembrie, fiica adoptivă a Mariei Tanase va fi prezentă în platoul "Happy Hour", după 19 ani de absenţă din România, şi va povesti totul despre Maria Tănase, marea legendă căreia i-a spus "mamă".

Elena Cârstea - prima apariţie publică după operaţie

Tot de 1 decembrie, Elena Cârstea îşi va face prima apariţie publică, la "Happy Hour", după operaţia suferită în Statele Unite, în urmă cu două luni. Artista se reîntoarce în România şi se opreşte direct pe Happylica, de unde va vorbi despre cele mai recente evenimente din viaţa ei, dar va şi cânta. Sărbătoarea va continua şi cu un moment "Jos pălăria!" pentru muzica românească a anilor '90: fetele care pe vremuri formau ASIA, cea mai în vogă trupă românească a acelor ani, adică Anca, Sorana, Irina şi Anemona, se vor reîntâlni la "Happy Hour" şi vor cânta, după mulţi ani, cea mai cunoscută piesă a lor, "Inima mea".

După 20 de ani, "Happy Hour" va trece în revistă momente importante din muzica românească de după '89, iar cele mai bune piese ale acelor ani se vor auzi live în studioul de la Pro TV. De 1 Decembrie, românii sunt aşteptaţi la "Happy Hour" pentru trei ediţii speciale în care sunt îndemnaţi, alături de Cătălin Măruţă, să spună şi ei "Jos pălăria!".

Poveştile unor români excepţionali

Ediţiile speciale ale Ştirilor Pro TV vor aduce în faţa telespectatorilor oameni "Jos pălăria", oameni cu destine aparte, care au reuşit, prin exemplul propriu, să stabilească adevarate repere de urmat. Pe 1 Decembrie, Ştirile Pro TV aduc în prim plan poveştile unor români excepţionali, iar anul acesta pe covorul roşu de la Pro TV păşesc cu mândrie români de-a dreptul "Jos pălăria!".

După 20 de ani de la Revoluţie şi după 14 ani în care a învăţat telespectatorii să gândească liber, Pro TV îşi scoate pălăria în faţa celor care, după ce au înţeles cu adevărat ce înseamnă libertatea, au făcut ca România să evolueze. De 1 Decembrie, românii preocupaţi nu doar de binele propriu, ci şi de cel al semenilor săi, vin la Ştirile Pro Tv şi dau un exemplu demn de urmat. Românii care gândesc liber, cei care se exprimă liber, muncesc ori învaţă liber, cei care sunt cu mult mai fericiţi atunci când pot face ceva notabil pentru comunitatea în care trăiesc şi cei care nu au stat cu mâinile în sân atunci când alţii au avut nevoie de ei sunt doar câteva dintre tipologiile "Jos pălăria!" pe care Ştirile Pro TV le prezintă telespectatorilor de 1 Decembrie, în cadrul unor ediţii speciale, difuzate pe parcursul întregii zile. Reportajele spectaculoase, marca Ştirile Pro TV, poarta semnatura Paulei Herlo, a lui Carmen Avram, Amalia Enache, Anca Nastasi şi Alex Dima.

"Superman Revine" şi "Dansez pentru tine", într-o ediţie specială

Pe 1 Decembrie, "Superman revine/ Superman Returns" (2006) la Pro TV într-un film nominalizat la Oscar pentru efectele speciale. James Caviezel şi-a arătat vădit interesul pentru rolul lui Superman, dar regizorul Bryan Singer l-a refuzat pentru că a simţit că este "prea faimos", după ce jucase în "Patimile lui Hristos". Filmul a avut încasări de peste 391 milioane de dolari la nivelul mondial.

Tot pe 1 Decembrie, Pro TV va difuza o ediţie specială şi inedită a emisiunii "Dansez pentru tine". Pentru prima dată în istoria competiţiei, va exista o ediţie în 1 decembrie, cu semifinala concursului, mai precis lupta pentru locul al treilea, şi o altă ediţie pe 4 decembrie, cu finala, adica lupta perechilor rămase în concurs pentru locurile 1 şi 2.

De la 20.30, telespectatorii Pro TV vor fi martorii unei ediţii "Jos Palaria" a emisiunii "Dansez pentru tine" în care emoţiile, spectacolul si momentele inedite se vor împleti pentru a crea o seară specială. În concurs vor mai fi cele mai iubite trei perechi ale sezonului, care au reuşit să treacă triumfătoare peste notele juriului şi peste verdictul publicului telespectator. În seara de marţi, "Dansez pentru tine" va avea invitaţi speciali, cum ar fi actriţa Carmen Tanase, Flacarica din serialul "State de Romania" de la Pro TV, sau Nea Marin, specialistul în folclor al emisiunii şi cel care a "chinuit" vedetele pe parcursul verii, la "Serviţi, vă rog!". Şi Florin Busuioc va pregati un moment impresionant în ringul de la "Dansez pentru tine", special pentru a marca ziua Pro TV-ului.

De la întâlnirea cu telespectatorii Pro TV de 1 Decembrie nu vor lipsi nici personajele din serialul de mare succes "State de Romania". În episodul programat pe 1 decembrie, State Potcovaru îşi va face cunoscut sloganul sub care se va desfăşura toată campania sa electorală şi-şi va îndemna electoratul: "Votează cinstea, votează State!". Astfel, lupta cu adversarul sau, Marcel Popeanga, devine şi mai aprigă, iar competiţia electorală capătă noi dimensiuni. Pe 1 decembrie, George Alexandru intra şi el în lupta politică din "State de Romania", în rolul lui Tase. Actorul îl va interpreta pe cumnatul şi susţinătorul politic al primarului Marcel Popeanga (Bebe Cotimanis). Tase, zis şi Tzucu, este şeful partidului din care face parte şi actualul primar din Cloncatele, motiv pentru care îşi face apariţia în plină campanie electorală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici