Pro TV, lider de audienţă cu "Vocea României"

Pro TV a fost lider de audienţă sâmbătă seară, cu emisiunea "Vocea României", care a fost urmărită în minutul de maximă audienţă, de la 21.45, de trei milioane de români, informează televiziunea.

327 afișări
Imaginea articolului Pro TV, lider de audienţă cu "Vocea României"

Pro TV, lider de audienţă cu "Vocea României"

Loredana, Marius Moga, Smiley şi Horia Brenciu şi-au format echipele cu care vor merge în etapa următoare a show-ului "Vocea României", după ce sâmbătă a fost ultima ediţie a audiţiilor pe nevăzute.

Pro TV a fost din nou lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public. În minutul de aur, "Vocea României" înregistra la nivelul publicului comercial din mediul urban un vârf de audienţă de 20,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 47,3 procente, de 10 ori mai mult decât Antena 1, care obţinea doar 2 puncte de rating şi 4,7 procente din cota de piaţă.

În intervalul orar 20.29 - 22.52 în care a fost difuzată "Vocea României", Pro TV a înregistrat o audienţă medie de 15,8 puncte şi 34% cota de piaţă pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de trei ori mai mult decât Antena 1, următoarea clasată, cu 5,3 puncte de rating şi 11,4% cota de piaţă.

Cu 14,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 27,7% la nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a obţinut din nou audienţe aproape triple faţa de Antena 1, ocupanta locului al doilea, care a avut un rating de 5 puncte şi 9,6% share.

Şi la nivel naţional, "Vocea României" a răsunat cu putere, iar Pro TV a obţinut o audienţă medie de 13,4 puncte de rating şi 26% share, devansând Antena 1, situată pe următorul loc, cu 4,4 puncte de rating şi 8,5% cota de piaţă.

După şase show-uri în care numai vocile i-au diferenţiat pe aspiranţii la marele titlu, Loredana, Smiley, Brenciu şi Moga şi-au format echipele, alcătuite din câte 14 concurenţi, cu care vor merge mai departe în etapa confruntărilor.

Fiecare antrenor îşi va alcătui câte şapte duete în propria echipă, iar sâmbata viitoare, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmări lupta care se anunţă din ce în ce mai strânsa pentru marele titlu de "Vocea României", la Pro TV.

Emisiune susţinută de Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici