Pro TV - lider de audienţă marţi seară, cu emisiunea "MasterChef"

Pro TV a fost din nou lider de audienţă marţi seară, cu emisiunea "MasterChef", din care concurenta Magda a fost eliminată, în urma testului de ghicire a condimentelor şi ierburilor aromatice, informează postul de televiziune.

249 afișări
Imaginea articolului Pro TV - lider de audienţă marţi seară, cu emisiunea "MasterChef"

Pro TV - lider de audienţă marţi seară, cu emisiunea "MasterChef"

O seară plină de emoţii şi probe noi, neaşteptate, i-a atras în faţa micilor ecrane pe cei mai mulţi români, astfel că show-ul de la Pro TV a fost din nou lider detaşat de audienţă, cu un vârf de 18 puncte de rating şi 36,5% cotă de piaţă, atins la 22.08, pe publicul comercial.

"MasterChef" a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, în intervalul său de difuzare (20.25 - 22.30). 13,2 puncte de rating şi 29,6% cotă de piaţă a obţinut Pro TV în medie, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, clasându-se astfel pe primul loc şi fiind urmat de Antena 1, cu cifre de aproape trei ori mai mici, respectiv 4,9 puncte de rating şi 11,1% cotă de piaţă.

Pro TV a condus topul audienţelor şi pe publicul din mediul urban, cu o medie de 10,9 puncte de rating şi 22% cotă de piaţă, în vreme ce Antena 1 se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu 4,9 puncte de rating şi 9,8 procente din cota de piaţă.

Şi la nivelul întregii ţări, Pro TV a fost lider, cu o medie de 9,6 puncte de rating şi 19,7% cotă de piaţă, Antena 1 clasându-se şi de data aceasta pe locul al treilea, cu o medie de 5,3 puncte de rating şi 10,8 % cotă de piaţă.

Marţi seară, concurenţii au fost nevoiţi să facă faţă Cutiei Misterelor, să gătească bucate româneşti şi să recunoască ierburi aromatice şi condimente puse la dispoziţie de chefi. La finalul probei, Magda a fost cea care a părăsit competiţia, ghicind cele mai puţine ingrediente.

Săptămâna viitoare, cei 17 concurenţi rămaşi în competiţia "MasterChef" vor fi supuşi unei noi probe în deplasare şi vor intra din nou în bucătărie, pentru a găti la o cantină a săracilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici