Profesori universitari de la Harvard şi Stanford, la programul de leadership Aspire Academy

Zeci de tineri, studenţi în străinătate, profesionişti şi antreprenori vin în luna iulie la Aspire Academy, cel mai prestigios program de leadership din România, unde vor fi îndrumaţi de profesori de la Harvard, Stanford şi UC Berkeley. Înscrierile se pot face până pe 9 aprilie.

1143 afișări
Imaginea articolului Profesori universitari de la Harvard şi Stanford, la programul de leadership Aspire Academy

Profesori universitari de la Harvard şi Stanford, la programul de leadership Aspire Academy

Programul va avea loc pe 14-21 Iulie şi le va oferi participanţilor acces la cursuri şi seminarii construite pe formatul universităţilor din SUA. Profesori distinşi de la instituţii de renume precum Harvard, Stanford şi UC Berkeley vin la Aspire Academy pentru a-i îndruma pe studenţii români către leadership autentic.

“Pentru a ajunge un lider bun trebuie să dobândeşti calităţile şi valorile necesare”, spun profesorii americani de la Stanford şi Harvard care au venit pentru câteva zile în România, la Poiana Braşov, să predea cursuri de leadership tinerilor înscrişi la Academia Aspire. “Studenţii de aici sunt entuziasmaţi, vor să înveţe, sunt ambiţioşi. Îi învăţăm despre leadership, cum pot să devină lideri, să se înţeleagă pe ei şi pe cei din jur. Printre calităţile pe care le are un lider se remarcă puterea de a motiva oamenii inspirându-i să realizeze un obiectiv nu forţându-i să facă asta”, a declarat Phil Malone, profesor de Innovation and Intellectual Property la Stanford University.


 

Comunitatea Aspire Academy reuneşte peste 500 de tineri care ocupă poziţii de leadership în comunitatea lor, şi-au deschis propria afacere sau lucrează la o companie de success. Network-ul Aspire se întinde şi în străinătate, participanţii provenind din peste 20 de ţări din Europa şi alte continente.

„Studenţii sunt extraordinari, au toate calităţile pe care le au şi studenţii mei de la Harvard şi de la Stanford. Sunt implicaţi, activi şi lideri în sensul în care sunt pregătiţi să facă schimbare în lume, să aibă o carieră de succes. Sunt onorată să fac parte din viaţa lor”, a spus unul dintre profesorii Aspire, Luciana Herman, care predă Public Policy la Universitatea Stanford şi care a predat 20 de ani la Harvard, cursuri de retorică politică.

Aspire Academy susţine participanţii programului prin resurse pentru dezvoltare profesională precum oportunităţi de job-uri şi internship-uri. Alumni Aspire pot colabora cu tinerii talentaţi din comunitate pentru a-şi construi propria afacere cu ajutorul mentoratului din partea organizaţiei.

Cei care vor să participe la program se pot înscrie până pe 9 aprilie, trimiţând un CV, un eseu scurt despre o experienţă formatoare din ultimii ani la adresa www.aspireacademy.ro. De asemenea, candidaţilor li se vor pune întrebări referitoare la motivaţia personală.

Organizatorii anunţă că sunt necesare cunoştinţe avansate de limba Engleză, fiind disponibile burse pentru studenţii cu posibilităţi financiare reduse.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici