Programele HBO Comedy, Cinemax şi Cinemax 2 pot fi urmărite şi în HD, din septembrie, în România

Programele HBO Comedy, Cinemax şi Cinemax 2 pot fi urmărite şi în rezoluţie High Definition (HD), începând din luna septembrie, şi în România, potrivit unui informări de presă, care a fost remisă marţi agenţiei MEDIAFAX de reprezentanţii HBO.

590 afișări
Imaginea articolului Programele HBO Comedy, Cinemax şi Cinemax 2 pot fi urmărite şi în HD, din septembrie, în România

Programele HBO Comedy, Cinemax şi Cinemax 2 pot fi urmărite şi în HD, din septembrie, în România

"Abonaţii HBO se vor putea bucura de o experienţă cinematografică completă, cu blockbustere şi producţii originale HBO în format HD, 24 de ore pe zi. Semnalele HD oferă o calitate de cinci ori mai bună decât televiziunea standard (SD). Canalele HD permit sunet surround 5.1 Dolby Digital şi oferă aceeaşi calitate a sunetului precum în cinematografe", se spune în informarea de presă.

Potrivit sursei citate, ca şi în cazul HBO HD, programele HBO Comedy HD, Cinemax HD şi Cinemax 2 HD coincid cu cele ale televiziunilor în versiunea Standard Definition (SD).

În acest moment, HBO Comedy HD, Cinemax HD şi Cinemax 2 HD sunt disponibile pentru abonaţii operatorului iNES.

iNES GROUP este un operator independent de telecomunicaţii din Bucureşti, care oferă servicii business: acces dedicat prin fibră optică, IT&C, telefonie fixă, Data Center (colocare, servere dedicate).

HBO s-a lansat în Europa Centrală în 1991. HBO România s-a lansat în 1997 ca prima televiziune pay-TV din România, cu subtitrare integrală în limba română.

Home Box Office Inc. este deţinut de compania Time Warner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici