Proiect pilot la Arad: un studiu privind pandemia va fi realizat în urma unui festival muzical

Direcţia de Sănătate Publică Arad a încheiat un parteneriat cu organizatorii unui festival de muzică pentru a realiza un proiect pilot, avizat de Ministerul Sănătăţii, care constă în întocmirea unui studiu pentru evaluarea eficienţei planului de prevenire a infecţiei cu coronavirus.

472 afișări
Imaginea articolului Proiect pilot la Arad: un studiu privind pandemia va fi realizat în urma unui festival muzical

Sursa foto: Facebook / Arad Open Air Festival

Parteneriatul vizează festivalul Arad Open Air care a început vineri. Reprezentanţii DSP vor avea acces la lista de participanţi la eveniment şi vor putea monitoriza apariţia cazurilor de infecţie în rândul persoanelor nevaccinate.

În timpul evenimentului vor fi impuse măsuri de protecţie. Va fi asigurată o suprafaţă de cel puţin un metru mătrat pentru fiecare participant, vor fi purtate măşti de protecţie, iar la intrare se va verifica temperatura şi se vor dezinfecta mâinile.

De asemenea, nu vor intra decât persoanele vaccinate, cele care au test negativ şi cele care au dovada faptului că au trecut prin boală.

Evenimentul se va desfăşura fără limită de oră, au anunţat organizatorii. Festivalul Arad Open Air are loc în week-end, pe Aeroportul Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici