Proiectul de debut în lungmetraj al lui Bogdan Mustaţă, la Atelierul Cinéfondation de la Cannes

"Lupu/ Wolf", proiectul de debut în lungmetraj al lui Bogdan Mustaţă, va fi prezentat la Atelierul Cinéfondation din cadrul Festivalului de Film de la Cannes (11-22 mai), informează producătorul, Strada Film.

31 afișări
Imaginea articolului Proiectul de debut în lungmetraj al lui Bogdan Mustaţă, la Atelierul Cinéfondation de la Cannes

Proiectul de debut în lungmetraj al lui Bogdan Mustaţă, la Atelierul Cinéfondation de la Cannes (Imagine: Adrian Paduretu/Mediafax Foto)

În fiecare an, în cadrul atelierului sunt selectate 15 proiecte de lungmetraj, astfel încât realizatorii să fie puşi în legătură cu oameni din industria cinematografică.

Proiectul de lungmetraj "Lupu/ Wolf", de Bogdan Mustaţă, a fost premiat, la începutul anului, şi cu Mahindra Global Filmmaking Award, distincţia fiind decernată de Sundance Institute.

Proiectul "Lupu/ Wolf" constituie debutul său în lungmetraj. Proiectul a mai fost inclus în diverse programe, printre care CineLink, care s-a desfăşurat la sfârşitul lui iulie 2010, la Sarajevo, în Bosnia-Herţegovina. Acelaşi proiect, produs de Strada Film, a obţinut cea mai mare finanţare - 140.000 de euro - la Torino Film Lab, care s-a desfăşurat între 28 şi 30 noiembrie 2010.

Bogdan Mustaţă este regizorul filmului "O zi bună de plajă", pentru care a primit, în 2008, Ursul de Aur pentru cel mai bun scurtmetraj la Festivalul de la Berlin. Înainte să realizeze "O zi bună de plajă" a lucrat în Vietnam şi Dubai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici