Promoţie la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Persoanele care doresc să urmeze TV & Film Academy by Ruxandra Ion, cea mai bună şcoală de actorie, producţie, regie, scenaristică şi TV hosting, vor beneficia de o promoţie unică, de 25%, pentru toate cursurile academiei şi de o foarte bună facilitate de plată.

449 afișări
Imaginea articolului Promoţie la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Promoţie la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, în luna mai a acestui an debutează o nouă serie de cursuri la TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Deschisă în luna februarie a acestui an, academia de talente a Ruxandrei Ion s-a bucurat de un număr foarte mare de cursanţi, veniţi să înveţe de la profesionişti de top despre actorie, TV hosting, producţie, regie şi scenaristică. Parte dintre cursanţii primei serii vor trece, în urma unui examen, în modulul al doilea şi, în paralel, se va începe primul modul pentru o nouă serie de cursanţi, din luna mai.

Mulţi dintre cursanţii care termină luna aceasta unul dintre cursurile alese în luna februarie la TV & Film Academy by Ruxandra Ion au ales să continue şi din mai, înscriindu-se la un alt curs al academiei, altul decât cel pe care tocmai îl termină, ei fiind extrem de încântaţi de cum îi ajută, la nivel personal şi profesional, aceste cursuri.

Există foarte multe cereri de înscriere pentru luna mai, locurile fiind, deja, în cea mai mare parte ocupate. Pentru cei care îşi doresc să urmeze cele mai bune cursuri existente, la ora actuală, de actorie, producţie, regie, scenaristică, TV & Film Academy by Ruxandra Ion vine în sprijinul acestora, oferind o reducere de 25% pentru cei care se înscriu până pe 30 aprilie.

De asemenea, viitorii cursanţi beneficiază de o facilitate de plată extrem de bună, ei putând achita taxa în trei rate (un avans în luna aprilie şi restul în mai şi iunie).

Astfel, cei care se înscriu până pe 30 aprilie, completând formularul existent pe www.academytv.ro sau mergând la sediul academiei din Căderea Bastiliei 41, beneficiază de o reducere de 25% pentru cursurile de actorie, prezentator, producţie, regie şi scenaristică şi de o facilitate de plată a taxei în trei rate.

Cursurile se desfăşoară de două ori pe săptămână. Fiecare curs are o durată de două ore, un modul desfăşurându-se pe o perioadă de două luni. Detalii suplimentare despre cursurile TV & Film Academy pot fi găsite pe www.academytv.ro.

TV & Film Academy by Ruxandra Ion desfăşoară cursuri de actorie, structurate pe trei grupe, în funcţie de vârstă: grupa "Abracadabra" (8-14 ani), avându-i ca profesori pe Marian Râlea şi Ioana Blaj; grupa "LaLa" (14-18 ani), sub îndrumarea lui Carmen Tănase şi a Adelei Popescu, şi grupa "Gheorghe Dinică" (18 ani+), care are ca profesori pe Mircea Gheorghiu (doctor în Teatru; i-a avut elevi, printre alţii, pe Maria Roman - locuieşte în Los Angeles, a absolvit Actors Studio şi joacă în "Made in Hollywood" alături de Woody Harrelson şi Charlize Theron; Alex Potoceanu - actor, joacă în "Way Back" alături de Ed Harris) şi pe Mihai Brătilă (lector doctor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" Bucureşti, Secţia Actorie; Doctor magna cum laude).

Teo Trandafir, cel mai apreciat şi longeviv prezentator TV de sex feminin din România, cu o bogată experienţă în profesorat, este cea care le predă elevilor ei de la TV & Film Academy by Ruxandra Ion cursurile de prezentator TV.

Academia oferă şi cursuri de regie, producţie şi scenaristică de TV şi Film, bazându-se pe o echipă de profesori de top, profesionişti recunoscuţi şi apreciaţi atât în ţară, cât şi în străinătate: Ruxandra Ion, Alma Bacula, Ducu Ion, Alex Fotea şi Radu Grigore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici