Psihologia unei despărţiri, un spectacol inedit pe muzică live Depeche Mode, la Cinema Pro

Circle of Love, un spectacol în care un film de 80 de minute creat pentru acest proiect întâlneşte un concert live şi împreună spun povestea unei despărţiri, este din nou pus în scenă marţi, 28 martie, la Cinema Pro.

705 afișări
Imaginea articolului Psihologia unei despărţiri, un spectacol inedit pe muzică live Depeche Mode, la Cinema Pro

VIDEO Circle of Love: Psihologia unei despărţiri, pe muzică live Depeche Mode, la Cinema Pro

În acest proiect multimedia, muzica ţine loc de cuvinte, căci ingeniozitatea spectacolului stă în forţa cu care cele 14  piese ale legendarei trupe Depeche Mode acompaniază live filmul. Ideea a plecat de la muzică, de la faptul că orice cântec spune o poveste, iar provocarea a fost mixul de arte diferite capabile să susţină coerent o poveste. 

Într-o lume tehnologizată, pragmatică şi plină de mesaje codate ce ascund din ce în ce mai bine sufletul, dragostea a devenit un subiect demodat. Suferinţa din dragoste, cu atât mai mult.

Alex si Corina, eroii poveştii, trec printr-o experienţă pe care psihologii o împart în cateva faze aproape universal valabile, indiferent de cultură: Negarea, Negocierea, Furia, Depresia, Speranţa şi, în cele din urmă, Acceptarea. Unde se află speranţa în această înşiruire şi ce chip ia pentru cei doi poate fi descoperit în musical-ul multimedia creat şi produs de Petre Marinescu.

Din distribuţia filmului fac parte trei tineri actori, cunoscuţi de pe scenele de teatru bucureştene: Silvian Vâlcu, Ana Udroiu si Călina Epuran. Regia, dar şi puţinele texte din film sunt semnate de Florian Ghimpu.

Trupa April, care susţine live povestea show-ului din piese Depeche Mode a fost coagulată iniţial în jurul acestui proiect, dar membrii săi au o istorie muzicală împreună de aproape 15 ani.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici