Quentin Tarantino crede că „Once Upon A Time...In Hollywood” ar fi un final bun pentru cariera sa

În timpul unei apariţii recente într-un podcast, Quentin Tarantino a sugerat că „Once Upon A Time ... In Hollywood” ar putea fi ultimul film al carierei sale cinematografice, scrie AV Club.

493 afișări
Imaginea articolului Quentin Tarantino crede că „Once Upon A Time...In Hollywood” ar fi un final bun pentru cariera sa

FOTO: Brad Pitt şi Quentin Tarantino

Într-un episod din „Pure Cinema Podcast”, faimosul regizor a explicat: „Ultimele filme ale mjorităţii regizorilor sunt oribile. De obicei, cele mai proaste filme ale lor sunt ultimele. Este cazul majorităţii regizorilor din Epoca de Aur, care au ajuns să-şi facă ultimele filme la sfârşitul anilor '60 şi '70, apoi a ajuns să fie cazul majorităţii regizorilor din New Hollywood care şi-au făcut ultimele filme la sfârşitul anilor '80 şi '90".

Acesta este ultimul lucru pe care Tarantino şi-l doreşte. „Poate că nu ar trebui să fac un alt film, pentru că aş putea fi foarte fericit cu finalul Once Upon A Time ... In Hollywood, a spus el.

Filmul a primit 10 nominalizări la Oscar, câştigând două premii, dintre care unul pentru Brad Pitt.

Nu este prima dată când Tarantino vorbeşte despre pensionare, aşa că ar putea să fie serios, comentează publicaţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici