Radu Moraru şi colaboratorii săi vor să lanseze televiziunea Naşul TV

Radu Moraru şi echipa lui de la emisiunea "Naşul" vor să lanseze propria televiziune, intitulată "Naşul TV", o solicitare în acest sens fiind depusă la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

1526 afișări
Imaginea articolului Radu Moraru şi colaboratorii săi vor să lanseze televiziunea Naşul TV

Radu Moraru (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Societatea Fire Breaking News SRL din Bucureşti a solicitat CNA o licenţă audiovizuală pentru televiziunea Naşul TV.

Reprezentanţii CNA au declarat, pentru MEDIAFAX, că proiectul Naşul TV este dezvoltat de Radu Moraru şi de echipa acestuia. Solicitarea lui Radu Moraru va fi analizată în şedinţa de miercuri a CNA.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, societatea Fire Breaking News SRL a fost înfiinţată în 2 aprilie 2010 şi are ca principal obiect de activitate "consultanţa pentru afaceri şi management".

Asociaţii societăţii Fire Breaking News SRL sunt Anda Blîndu (50%) şi Ioana - Lăcrămioara Reit (50%). Administratorii societăţii sunt Anda Blîndu şi Adrian Bucă, durata mandatului acestora fiind nelimitată.

Adrian Bucă este producătorul emisiunii "Naşul", realizată de Radu Moraru iniţial la B1 TV şi, din decembrie 2010, la 10 TV. De asemenea, Anda Blîndu face parte din echipa lui Radu Moraru, în timp ce, potrivit presei, Ioana Reit este soţia lui Adrian Bucă şi a fost prezentatoare a emisiunii "Şase, vine presa!".

Până în momentul difuzării acestei ştiri, Radu Moraru nu a putut fi contactat.

Intenţia lansării Naşul TV vine după ce Radu Moraru şi echipa lui s-au retras de la televiziunea 10 TV (unde realizau emisiunea "Naşul"), deţinută de compania de telecomunicaţii RCS&RDS.

Radu Moraru a declarat, în 5 octombrie, pentru MEDIAFAX, că 10TV este în moarte clinică, după ce au fost daţi afară foarte mulţi angajaţi de la televiziunea grupului RCS&RDS.

Radu Moraru a spus atunci că cea mai recentă emisiune "Naşul" în direct a fost difuzată pe 10TV în luna august. "Dar noi am filmat mai multe emisiuni în avans, pe care le-am dat apoi în premieră, în perioada în care pe 10TV erau reluări ale altor emisiuni. Şi noi, cu «Naşul» trebuia să începem, dar văd că nu începem. Ne aşteptam să fi început măcar în 15 septembrie. Nu avem explicaţii din partea proprietarului. Noi avem nişte contracte şi suntem nişte oameni foarte serioşi. Am stat 10 ani pe un proiect convenit cu Bobby Păunescu, iar aici am stabilit să stăm cinci ani. Avem un contract", a mai spus la momentul respectiv Radu Moraru.

Ulterior, Radu Moraru şi-a lansat blogul www.nasul.tv, pe care invita românii să devină membri fondatori şi acţionari la o nouă televiziune independentă pe care realizatorul TV vrea să o lanseze.

Televiziunea generalistă 10TV a fost lansată pe 10 decembrie 2010, de compania de comunicaţii RCS&RDS. Atunci, Radu Moraru, realizatorul principalei emisiuni din grila B1, "Naşul", s-a transferat împreună cu propriul program la televiziunea 10 TV. De altfel, emisiunea lui Radu Moraru a fost principalul program din grila 10TV, realizatorul TV fiind şi project manager al noii televiziuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici