VIDEO  Rapperul Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile „Gangsta's Paradise” şi „Fantastic Voyage”, a murit, a anunţat prietenul şi managerul său Jarez Posey, informează CNN.

2135 afișări
Imaginea articolului Rapperul Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Rapperul Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Posey a declarat că artistul a murit miercuri după-amiază, în Los Angles.

Contactat de CNN, căpitanul Erik Scott de la Departamentul de Pompieri din Los Angeles a confirmat că pompierii şi paramedicii au răspuns la un apel care a semnalat o urgenţă medicală. Când au ajuns la faţa locului, echipajele au resuscitat un bărbat timp de aproximativ 45 de minute. Pacientul „a fost declarat mort cu puţin înainte de ora 17.00”, a declarat Scott.

Coolio a crescut în Compton, California, potrivit unei biografii de pe site-ul său oficial. Cariera sa a început în anii '80 şi şi-a câştigat faima pe scena underground.

„Fantastic Voyage” a fost primul său hit. Probabil cel mai cunoscut cântec al său, „Gangsta's Paradise”, de pe coloana sonoră a filmului „Dangerous Minds”, i-a adus un premiu Grammy în 1996.

De-a lungul carierei sale, Coolio a vândut peste 17 milioane de discuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coolio,
murit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici