Rapperul Nelly a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală

Rapperul american Nelly a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală, de o femeie care susţine că fapta a avut loc în decembrie anul trecut, după un concert organizat în Essex, Marea Britanie, iar cântăreţul neagă acuzaţiile, potrivit tmz.com.

284 afișări
Imaginea articolului Rapperul Nelly a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală

Rapperul Nelly a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, susţine, în documentele depuse în instanţă, că l-a cunoscut pe Nelly după concert, fiind parte dintr-un grup de fani, iar acesta i-a şoptit să rămână după ce pleacă restul lumii. Femeia susţine că rapperul s-a masturbat în faţa sa, în ciuda protestelor ei, iar, la un moment dat, a devenit agresiv cu ea.

Femeia a dat-o în judecată şi pe iubita lui Nelly, Shantel Jackson, pentru că aceasta a scris într-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter că este mincinoasă.

Nelly, premiat cu două Grammy, a declarat pentru tmz.com că "adevărul va ieşi la iveală şi va fi răzbunat". De asemenea, i-a luat apărarea iubitei sale, spunând că aceasta a suferit destul.

Anul acesta, Nelly şi o altă femeie, Monique Greene, au ajuns la o înţelegere pe cale juridică după ce aceasta l-a acuzat de viol, faptă care s-ar fi petrecut în octombrie 2017.

În ceea ce o priveşte pe Greene, Nelly a mai declarat pentru tmz.com că îşi asumă responsabilitatea în acest caz şi că a întreţinut cu femeia relaţii sexuale consimţite.

Cornell Haynes Junior, în vârstă de 44 de ani şi cunoscut sub numele de scenă Nelly, este un rapper din St. Louis, Missouri, care a avut succes începând cu anul 2000, când a semnat un contract cu Universal Records. A apărut alături de grupul St. Lunatics încă din 1996. Este unul dintre cel mai bine vânduţi rapperi din toate timpurile, având peste patruzeci de milioane de discuri vândute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici