Răsvan Popescu a lansat primul lui volum de poezii, „Pisici pe acoperiş”

  • Răsvan Popescu lansează volumul de poezii „Pisici pe acoperiş”
  • „Pisici pe acoperiş” este primul volum de poezii publicat de autor
  • Vei putea cumpăra cartea începând cu săptămâna viitoare pentru preţul de 20 de lei
269 afișări
Imaginea articolului Răsvan Popescu a lansat primul lui volum de poezii, „Pisici pe acoperiş”
Astăzi are loc lansarea cărţii de poezii a lui Răsvan Popescu. Este al 11-lea volum al autorului şi este intitulat „Pisici pe acoperiş”. Răsvan Popescu spune că tuturor ne plac pisicile şi titlul are rolul de a-i atrage pe cititori.
 
„Sigur că mi-a plăcut să mă joc cu titlul acesta, e jucăuş el aşa de felul lui. Este şi un fel de capcană, dar asta o să vadă cititorii când o să parcurgă volumul.”
Scrierea volumului, spune Răsvan Popescu, este o surpriză şi pentru el. Până acum, el a scris doar proză. Spune că în tinereţe, scriitorii se exprimă în versuri, şi la maturitate în proză. La el a fost invers.”
 
„Am publicat roman, am publicat proză scurtă, am publicat jurnale, memorialistică, chiar şi scenarii de film.”
 
Răsvan Popescu îţi spune ce l-a inspirat în scrierile sale şi chiar îţi devzăluie câteva versuri din cartea pe care o vei găsi în librării şi online săptâmâna viitoare. „Eu deşi sunt sunt născut aici sunt crescut la ţară şi sigur că am prins şi să zic aşa perioada bun lumea trăia în concordanţă cu anotimpurile cu munca câmpului şi aşa mai departe. Şi lucrurile astea se reflectă în carte.”
 
„Nici pădurea nu mai e, nici nămeţi, şi nici hoţii de lemne. De ţărani ce să mai vorbesc? Râcâie pământul prin Italia, Spania, învaţă curcuma, şofranul, turmericul”
 
Lansarea a avut loc astăzi, online, începând cu ora 16.00 la Târgul Gaudeamus Radio România.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici