Răsvan Popescu, după scandalul Duţu-Iorga: "Izbucnirea" ar putea pune "o pată nemeritată" pe CNA

Răsvan Popescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a declarat, după scandalul dintre Constantin Duţu şi Narcisa Iorga, că a decis să suspende şedinţa de joi a Consiliului pentru că "izbucnirea" dintre cei doi "ar putea pune o pată nemeritată" pe activitatea CNA.

67 afișări
Imaginea articolului Răsvan Popescu, după scandalul Duţu-Iorga: "Izbucnirea" ar putea pune "o pată nemeritată" pe CNA

Răsvan Popescu, după scandalul Duţu-Iorga: "Izbucnirea" ar putea pune "o pată nemeritată" pe CNA

"Suntem la capătul unei campanii predominant negative, margată de agresivitate, în care CNA a încercat şi cred că în mare măsură a şi reuşit să păstreze echilibrul şi să se păstreze în echilibru. Am decis să suspend şedinţa de astăzi (joi, 3 decembrie, n.r.) pentru că izbucnirea de astăzi ar putea pune o pată nemeritată pe activitatea noastră. Dincolo de biografia fiecăruia, de părerile şi simpatiile personale ale membrilor, Consiliul este o structură colegială. care "curăţă" prin dezbatere şi vot democratic tot ce aduce personal fiecare dintre noi, astfel încât decizia rezultată este dincolo de suspiciunea de părtinire. Este mecanismul democratic şi este bun sau păcătos ca orice mecanism democratic. Asemenea acuzaţii au mai fost şi au trecut ca apa. CNA a rămas aceeaşi instituţie democratică, transparentă şi funcţională la care apelează atât actorii politici, cât şi simplii cetăţeni", a declarat Răsvan Popescu pentru presă.

Doi dintre membrii CNA, Constantin Duţu şi Narcisa Iorga, s-au certat "ca la uşa cortului" în şedinţa de joi a Consiliului, acuzându-se de partizanate politice, şi s-au jignit, în cele din urmă Duţu spunându-i lui Iorga "Nu ţi-e ruşine, otravă nenorocită" şi ameninţând-o că o să cheme poliţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici