Răzvan Dumitrescu şi Bogdan Chirieac, asociaţi într-o firmă de administrare a paginilor web

Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Realitatea Zilei" de la postul Realitatea TV, s-a asociat cu Bogdan Chirieac într-o firmă - Press Media Electronic SRL - care se va ocupa de administrarea unor site-uri şi bloguri.

877 afișări
Imaginea articolului Răzvan Dumitrescu şi Bogdan Chirieac, asociaţi într-o firmă de administrare a paginilor web

Răzvan Dumitrescu şi Bogdan Chirieac, asociaţi într-o firmă de administrare a paginilor web (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Răzvan Dumitrescu şi Bogdan Chirieac sunt acţionari cu drepturi egale în societate, fiecare având câte 50% din acţiuni din societatea Press Media Electronic SRL. Obiectul de activitate al societăţii este "prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe", potrivit datelor înregistrate la Registrul Comerţului.

"Firma se va ocupa de administrarea de pagini web, site-uri, bloguri. Toată chestiunea a plecat dintr-o idee foarte simplă. Sunt foarte mulţi oameni care şi-au făcut site-uri şi bloguri şi care au nevoie de ajutor pentru a le administra. O să avem o echipă de specialişti, care se va ocupa cu întreţinerea, mentenanţa acestor site-uri şi bloguri. Sigur, această chestiune puteam să o fac şi singur (...), dar nu am vrut să amestec treburile astea. Am preferat să împart responsabilităţile. Nu este nimic spectaculos", a declarat pentru MEDIAFAX Răzvan Dumitrescu.

El a precizat că, deocamdată, firma nu a semnat contracte cu site-uri sau bloguri pentru administrarea lor. "Nu ne grăbim", a spus Răzvan Dumitrescu.

Press Media Electronic SRL a fost înfiinţată la 20 ianuarie 2010 şi are sediul în Bucureşti. Capitalul social al firmei este de 1.000 de lei, potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului.

Răzvan Dumitrescu este jurnalist la postul Realitatea TV, unde moderează şi realizează emisiunea "Realitatea Zilei". Postul Realitatea TV face parte din grupul Realitatea - Caţavencu, patronat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

Bogdan Chirieac a fost implicat anul trecut într-un scandal, alături de Sorin Roşca Stănescu şi preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Integritate, Cătălin Macovei, după ce un cotidian central a publicat, în două episoade, înregistrări ale unor discuţii între cei trei în timpul cărora Roşca Stănescu îi arăta lui Macovei dovezi care atestau implicarea sa, ca martor, într-o înţelegere de împrumut între două persoane, cerându-i, pentru a nu le publica, informaţii din dosarele de la ANI ale unor lideri democrat-liberali.

Ulterior, în data de 19 noiembrie 2009, Comisia Media a Clubului Român de Presă şi Asociaţiei Jurnaliştilor din România a recomandat instituţiilor de presă şi jurnaliştilor să nu îi mai prezinte pe Sorin Roşca Stănescu şi Bogdan Chirieac ca "jurnalişti" sau cu orice altă titulatură care face trimitere la această meserie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici