RCS&RDS a anunţat că încetează colaborarea cu George Orbean, manager proiect al televiziunii Digi 24

RCS&RDS a încetat colaborarea cu George Orbean, managerul de proiect al televiziunii de ştiri Digi 24, potrivit unui comunicat remis miercuri agenţiei MEDIAFAX de compania de telecomunicaţii.

821 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS a anunţat că încetează colaborarea cu George Orbean, manager proiect al televiziunii Digi 24

RCS&RDS a anunţat că încetează colaborarea cu George Orbean, manager proiect al televiziunii Digi 24

Potrivit sursei citate, începând cu data de 1 noiembrie, contractul pentru management de proiect al televiziunii Digi 24 semnat cu George Orbean a încetat, la finalul perioadei agreate iniţial de cele două părţi.

"În ultima lună, echipa de management a Digi 24 a asigurat preluarea graduală a sarcinilor îndeplinite până acum de către domnul George Orbean, urmând ca în perioada următoare să fie stabilită noua formulă de conducere a postului de televiziune", se mai spune în comunicat.

RCS&RDS precizează că Digi 24 va intra într-o nouă etapă de dezvoltare, în care îşi propune să-şi consolideze poziţia în rândul televiziunilor de ştiri din România.

George Orbean a fost desemnat managerul de proiect şi directorul de ştiri al Digi 24 în 2011, după cum a anunţat la momentul respectiv RCS&RDS. Conducerea Ştirilor acestei televiziuni a fost preluată de managerul de proiect, George Orbean, după ce Mihai Stegerean a demisionat din funcţia de director de ştiri, pe care a deţinut-o în cadrul proiectului Digi 24. Stegerean s-a alăturat echipei de proiect în februarie 2011 şi a fost responsabil cu strategia editorială şi cu recrutarea echipei de jurnalişti a Digi 24.

Digi 24, televiziunea de ştiri a companiei RCS&RDS, a fost lansată pe 1 martie 2012.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România.

În ultimii ani, RCS&RDS şi-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deţine televiziunea de ştiri Digi 24 HD (cu staţiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar şi televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life şi Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel şi World Channel).

De asemenea, RCS&RDS este acţionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel şi UTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici