RCS&RDS a lansat reţeaua de hotspoturi. Vezi unde sunt disponibile

Compania românească RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de date fixe din România, a lansat oficial reţeaua proprie de puncte de acces wireless (Wi-Fi) la internet în Bucureşti şi mai multe locaţii din judeţele Bihor, Sibiu, Braşov, Argeş, Mureş şi Constanţa.

885 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS a lansat reţeaua de hotspoturi. Vezi unde sunt disponibile

RCS&RDS a lansat reţeaua de hotspoturi. Vezi unde sunt disponibile

Prin reţeaua Wi-Fi utilizatorii au acces la internet de pe echipamente compatibile (laptop, telefon mobil, tabletă) fără a mai folosi serviciile oferite prin reţelele de telefonie mobilă. În Bucureşti punctele de acces WiFi sunt disponibile în mallul AFI Cotroceni şi în staţiile de metrou Eroilor şi Izvor, scrie Ziarul Financiar.

Cea mai vastă reţea de hotspoturi este instalată însă în judeţul Bihor, locul în care s-a născut proprietarul companiei - Zoltan Teszari - şi de unde a pornit practic compania RCS&RDS. Serviciul Digi WiFi este disponibil pentru o parte dintre clienţii companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici