Realitatea FM îşi va schimba grila de programe şi va lua măsuri de redresare financiară

Realitatea FM îşi va schimba grila de programe şi va recurge la o serie de măsuri de redresare financiară, întrucât în momentul de faţă postul de radio "cheltuie mai mult decât produce", a declarat pentru MEDIAFAX Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Realitatea-Caţavencu.

83 afișări
Imaginea articolului Realitatea FM îşi va schimba grila de programe şi va lua măsuri de redresare financiară

Realitatea FM îşi va schimba grila de programe şi va lua măsuri de redresare financiară

După ce Robert Turcescu, director general al Realitatea FM, a anunţat, luni, că pleacă din Realitatea Media, conducerea trustului de presă anunţă că postul de radio nu se va închide, însă îşi va schimba grila de programe.

"Realitatea FM nu se închide. Se va schimba grila de programe. Va emite în continuare, dar se lucrează la o grilă nouă. În momentul de faţă, Realitatea FM cheltuie mai mult decât produce", a declarat pentru MEDIAFAX Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea-Caţavencu.

El a precizat că măsurile de redresare financiară a postului Realitatea FM vor implica şi restructurări la nivelul personalului.

Potrivit lui Sorin Freciu, în momentul de faţă, postul de radio Realitatea FM este coordonat de Sorin Enache, directorul general al societăţii Realitatea Media SA.

Contactat de MEDIAFAX, Sorin Enache a spus că nu a numit încă pe nimeni în locul lui Robert Turcescu la conducerea Realitatea FM. "Va mai dura câteva zile. Cu certitudine vom schimba grila de programe", a declarat Sorin Enache.

El a precizat că grila de programe a Realitatea FM va fi schimbată, ţinând seama de plecarea lui Robert Turcescu şi de "alte posibile modificări în structura de personal".

Postul Realitatea FM face parte din trustul de presă Realitatea-Caţavencu, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

Realitatea FM emite în formatul actual - "News & Talk" - din 20 octombrie 2008. Robert Turcescu a fost director general al Realitatea FM începând din octombrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici