Realitatea TV îşi încetează colaborarea cu Răzvan Dumitrescu

Grupul de presă Realitatea Caţavencu a anunţat, luni, încetarea colaborării cu Răzvan Dumitrescu, la solicitarea acestuia, începând cu data de 8 iunie 2010.

142 afișări
Imaginea articolului Realitatea TV îşi încetează colaborarea cu Răzvan Dumitrescu

Realitatea TV îşi încetează colaborarea cu Răzvan Dumitrescu

"Realizatorul a moderat în ultimii ani un talk-show politic la Realitatea TV , «Realitatea Zilei». Grupul Realitatea-Catavencu îi mulţumeşte domnului Dumitrescu pentru colaborare şi îi doreşte mult succes la viitorul său loc de muncă", se arată în comunicatul remis agenţiei MEDIAFAX.

Până la ora transmiterii ştirii, Răzvan Dumitrescu nu a putut fi contactat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici