Regele Mihai a primit Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincţie a Armatei Române

Regele Mihai a primit, miercuri, din partea ministrului Apărării, Corneliu Dobriţoiu, Emblema de Onoare a Armatei României, în semn de apreciere pentru activitatea regelui în slujba statului, festivitatea având loc la Palatul Elisabeta.

504 afișări
Imaginea articolului Regele Mihai a primit Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincţie a Armatei Române

Regele Mihai (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

La eveniment au luat parte preşedintele Senatului, Crin Antonescu, ministrul Culturii, Puiu Haşotti, ministrul Administraţiei, Radu Stroe, senatorul PNL, Cristian David, dar şi şeful statului major general, Ştefan Dănilă.

De asemenea, au luat parte reuniune principesa Margareta, principele Radu şi prinţul Nicolae.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici