Regizorul David Lynch va lansa o serie de produse pentru fani cu teme din serialul „Twin Peaks”

Regizorul american David Lynch s-a alăturat unei companii care produce skateboard-uri pentru a crea skateboard-uri, căni, tricouri şi accesorii cu teme din serialul „Twin Peaks”, informează contactmusic.com.

122 afișări
Imaginea articolului Regizorul David Lynch va lansa o serie de produse pentru fani cu teme din serialul „Twin Peaks”

Regizorul David Lynch va lansa o serie de produse pentru fani cu teme din serialul „Twin Peaks”

Scene, personaje şi imagini din serialul poliţist cu elemente fantastice vor fi desenate pe planşele skateboard-urilor, tricourilor, cănilor şi ace de rever produse de compania de skateboard-uri Habitat.

Printre design-urile produselor se află skateboard-uri cu chipul Laurei Palmer, personajul al cărui moarte declanşează un lanţ de evenimente în serialul american regizat de Lynch.

„Twin Peaks” a debutat în anul 1990, dar a fost oprit de şefii reţelei ABC anul următor după doar două serii.

După ce a fost transformat în film în 1992, „Twin Peaks” a devenit un fenomen, iar serialul se va reîntoarce pe micile ecrane în mai 2017, dstribuit de reţeaua Showtime.

Revenirea serialului va fi marcată în cadrul unui eveniment în Clive Bar din Austin, Texas, actorul Kyle MacLachlan, care l-a interpretat pe protagonistul seriei, Dale Cooper, agent special de investigaţie al al morţii misterioase a Laurei Palmer.

Evenimentul va cuprinde şi momente muzicale din serial, inclusiv Cameron Avery de la Tame Impala, trupa britanică Let's Eat Grandma şi cântăreţul şi compozitorul Neko Case.

David Nevins, realizator de televiziune şi preşedinte al Showtime a prezentat informaţia despre debutul noului sezon al serialului "Twin Peaks", scris şi regizat de David Lynch: "Se întâmplă cu adevărat", a declarat Nevins, adăugând că seria va avea 18 episoade şi că episodul-pilot va dura două ore şi va debuta pe canalul Showtime în 21 mai 2017.

Rockerii Eddie Vedder, solistul de la Pearl Jam şi Trent Reznor, vocalul de la Nine Inch Nails, actriţa Monica Bellucci şi actorul Tim Roth, vor juca în noul sezon din "Twin Peaks", alături de Naomi Watts, Kyle MacLachlan şi Jennifer Jason Leigh.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici