ReStart Romania caută cele mai bune idei online care pot schimba România în 2012

Proiectul ReStart Romania, o competiţie deschisă tuturor doritorilor, a fost lansat, iar ideile pot fi înscrise în competiţie până pe data de 7 octombrie, pe pagina www.restartromania.ro.

330 afișări
Imaginea articolului ReStart Romania caută cele mai bune idei online care pot schimba România în 2012

ReStart Romania caută cele mai bune idei online care pot schimba România în 2012

"Ai o idee punctuala despre cum ai putea sa rezolvi online ceea ce te enerveaza in Romania? Daca si tu simti ca poti face viata mai buna pentru oamenii din cartierul tau, localitatea ta sau orasul tau vino pe pagina www.restartromania.ro si inscrie-ti ideea in competitie pana pe 7 octombrie 2012.

Fii creativ. Gandeste-te la nevoile tale si ale familiei tale si porneste de acolo. Cum ar fi sa ai un serviciu pe telefonul mobil care sa te ajute sa raportezi gropile dintr-un cartier din orasul tau sau care sa te ajute sa vezi ce strazi au fost dezapezite iarna? Cum ar fi sa ai o harta a tuturor cladirilor monument istoric din Bucuresti? Cum ar fi sa primesti un sms atunci cand este nevoie de donatia ta de sange? Cum ar fi sa ai o aplicatie cu ajutorul careia sa afli care anume dintre interactiunile cu autoritatile si serviciile publice le poti rezolva fara sa te duci la ghiseu? Sau, daca tot trebuie sa mergi pe la ghisee, sa poti afla in avans ce trebuie sa faci dar si ce nu trebuie sa faci? Cum ar fi sa poti vedea, pe o harta a orasului, o cronologie a tuturor lucrarilor de inlocuire a bordurilor? Daca ai o idee online care poate rezolva o problema offline, fii ReStarter.

Proiectul ReStart Romania este o competitie deschisa tuturor: persoane fizice, antreprenori sociali, organizatii neguvernamentale sau entitati comerciale.

Daca ideea ta este votata de public, convinge juriul nostru si ajunge printre cele 7 idei finaliste, noi te ajutam sa gasesti o echipa tehnica care iti va transforma ideea intr-un prototip functional. Cele mai bune 3 prototipuri vor primi finantari in valoare de 5.000 USD pentru a se dezvolta si lansa mai departe." se arată în comunicatul proiectului.

 Informatii suplimentare se găsesc pe pagina www.restartromania.ro, fie pe pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/RestartRomania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici