Revista Business Magazin a premiat tinerii manageri de top

Revista Business Magazin a premiat joi zece tineri manageri care fac performanţă în afaceri, în cadrul Galei Tineri Manageri de Top, eveniment aflat la a douăsprezecea ediţie.

395 afișări
Imaginea articolului Revista Business Magazin a premiat tinerii manageri de top

Revista Business Magazin a premiat tinerii manageri de top

Business Magazin a acordat zece premii, pentru: Tal Lavah, CEO, New Kopel Group; Affan Yildirim, director general, Anchor Group; Luciana Giurea, leasing manager, AFI Europe Romania; Daciana Siderache, director general, Calipso; Andreea Uceanu, general manager, Floria; Andreea Guedon, CFO, Orange Romania; Alina Predescu, şef departament Cutii Viteze, Uzina mecanică şi şasiuri, Dacia, Automobile Dacia; Mihai Purcărea, director general şi preşedinte al BRD Asset Management; Mircea Vlah, CEO, Dumagas Transport; Adrian Simionescu, director general, Estée Lauder România

Tinerii premiaţi fac parte din cei 100 de tineri manageri de top incluşi în catalogul cu aceleşi nume, care apar în fiecare an, din 2005.

Gazdele evenimentului au fost directorul editorial al Ziarului Financiar şi al Business Magazin, Cristian Hostiuc, alături de Ioana Matei şi Bogdan Angheluţă, redactori Business Magazin, care au prezentat poveştile de succes ale celor care au schimbat în bine cursul afacerilor pe care le conduc în vremuri dificile.

Business Magazin evidenţiază în fiecare an managerii şi antreprenorii cu vârsta de până în 40 de ani care au atins performanţa în afaceri şi s-au remarcat în domeniul în care activează. 1.200 de tineri manageri de succes au fost prezentaţi de-a lungul a 12 ani în cataloagele „100 de Tineri Manageri de Top”.

Prin această iniţiativă echipa Business Magazin selectează şi promovează tinerii managerii care conduc astăzi unele dintre cele mai importante afaceri din România şi care vor reprezenta cel mai bine mediul de business în următorii zece ani.

Anul acesta vin milenialii: noua generaţie tehnologizată, generaţia de tineri născută în 1989 care reprezintă schimbarea reală a societăţii şi a economiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici