Rodica Popescu Bitănescu: Mă aşteptam să se întâmple ceva cu Iura. Actor foarte bun, un bărbat frumos

Actriţa Rodica Popescu Bitănescu a declarat, referindu-se la moartea lui Iurie Darie, că va rămâne cu memoria "unui actor foarte bun şi a unui bărbat foarte frumos".

914 afișări
Imaginea articolului Rodica Popescu Bitănescu: Mă aşteptam să se întâmple ceva cu Iura. Actor foarte bun, un bărbat frumos

Rodica Popescu Bitănescu: Mă aşteptam să se întâmple ceva cu Iura. Actor foarte bun, un bărbat frumos (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Mă aşteptam să se întâmple ceva cu Iura", a mai spus ea.

La rândul său, actorul Silviu Biriş a spus că pentru el Iurie Darie este un model şi că acesta este o pierdere pentru cultura naţională.

"Pentru noi chiar este un şoc, mi-aş dori ca aceşti actori să nu moară niciodată. Pentru mine Iurie Darie este un model. E o pierdere pentru cultura naţională şi internaţională. Cuvintele sunt de prisos în asemenea momente şi nu putem decât să ne gândim că s-a dus într-un loc unde are linişte", a declarat, la Realitatea Tv actorul Silviu Biriş.

Actorul Iurie Darie a murit vineri, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă, a confirmat pentru MEDIAFAX partenera de viaţă a acestuia, Anca Pandrea.

Iurie Darie a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni. Astfel, în luna mai, Iurie Darie a fost internat la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Capitală, unde a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care să ajute la eliberarea lichidului în plus ce se acumula în zona creierului. Anterior, acesta suferise un accident vascular cerebral.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici