Rolling Stones şi-a anulat al doilea concert. Probleme pentru starul Mick Jagger

Solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, se află în carantină în Olanda după ce a fost testat pozitiv la COVID-19, a declarat marţi un purtător de cuvânt pentru Reuters. Trupa ratează un al doilea spectacol din turneul său european "Stones Sixty".

310 afișări
Imaginea articolului Rolling Stones şi-a anulat al doilea concert. Probleme pentru starul Mick Jagger

Rolling Stones şi-a anulat al doilea concert. Probleme pentru starul Mick Jagger

Jagger a prezentat simptomele după ce a ajuns la Johan Cruyff Arena din Amsterdam, iar spectacolul de luni a fost anulat în ultimul moment.

Un concert programat pentru vineri în Berna, Elveţia, a fost amânat pentru o dată ulterioară, a precizat trupa într-un comunicat.

Un purtător de cuvânt a declarat că Jagger, în vârstă de 78 de ani, respectă o perioadă de carantină de 5 zile în Olanda.

Amsterdam era a patra oprire din turneu.

"Spectacolul Stones din Milano de marţi, 21 iunie, de pe stadionul San Siro, merge mai departe şi va avea loc aşa cum a fost programat", a arătat trupa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici