"România, te iubesc! ", lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public

Reportajele "Mamă pentru copiii altora" şi "Afaceri cu steagul României", realizate de corespondenţii Ştirilor Pro TV Paula Herlo şi Cosmin Savu, au plasat ediţia de duminică a emisiunii "România, te iubesc!" pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, pe toate segmentele de public.

176 afișări
Imaginea articolului "România, te iubesc! ", lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public

"România, te iubesc! ", lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public

Potrivit Pro TV, în intervalul orar 17.59 - 19.00, atunci când a fost difuzată emisiunea, televiziunea a înregistrat, în medie, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 7,3 puncte de rating şi 18,9% cotă de piaţă, de aproape două ori mai mult faţă de următorul clasat, Kanal D, cu 3,8 puncte de rating şi 9,7 procente din cota de piaţă. În acest timp, Antena 1 se clasa pe locul al III-lea.

Şi publicul din mediul urban a urmărit "România, te iubesc!", iar Pro TV a obţinut un rating de 7,5 puncte şi 16,2 procente din cota de piaţă, de aproape două ori mai mult faţă de Antena 1, clasată pe locul al II-lea, cu 4 puncte de rating şi 8,7 procente din cota de piaţă.

În minutul de aur al ediţiei, 18.59, aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări urmăreau la Pro TV "România, te iubesc!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici