ROMÂNIA, TE IUBESC!, lider incontestabil de audienţă, duminică, la Pro TV

Ancheta "România, ţara risipei", realizată de corespondentul Ştirilor Pro TV Rareş Năstase, a propulsat emisiunea "România, te iubesc!" pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, fiind lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, informează televiziunea.

337 afișări
Imaginea articolului ROMÂNIA, TE IUBESC!, lider incontestabil de audienţă, duminică, la Pro TV

ROMÂNIA, TE IUBESC!, lider incontestabil de audienţă, duminică, la Pro TV

Astfel, în intervalul orar 17.58 - 18.58, atunci când a fost difuzată emisiunea, Pro TV a înregistrat, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 7,6 puncte de rating şi 17,4% din cota de piaţă, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al doilea, a obţinut 5,9 puncte de rating şi 13,6 procente din cota de piaţă.

Pro TV a fost numărul 1, de asemenea, la nivelul publicului din mediul urban, unde a înregistrat, în medie, 7,1 puncte de rating şi 14,7 procente din cota de piaţă, dar şi la nivelul întregului public din România, unde a obţinut 8,5 puncte de rating şi 16,8% cotă de piaţă.

În minutul de aur al producţiei, 18.56, emisiunea "România, te iubesc!", a fost urmărită de peste 2.700.000 de români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici