"Românii au talent" a fost lider de audienţă vineri seară. Câţi români au urmărit show-ul de la Pro TV

Cea de-a şaptea ediţie a noului sezon al emisiunii "Românii au talent" a fost lider de audienţă vineri seară, când a fost urmărită, în medie, de 3,6 milioane de telespectatori, informează Pro TV.

398 afișări
Imaginea articolului "Românii au talent" a fost lider de audienţă vineri seară. Câţi români au urmărit show-ul de la Pro TV

"Românii au talent"a fost lider de audienţă vineri seară. Câţi români au urmărit show-ul de la Pro Tv (Imagine: captura)

Momentele prezentate pe scenă au reuşit să-i impresioneze pe cei patru juraţi, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi să stârnească reacţii incredibile în rândul publicului venit la preselecţii pentru a-şi susţine favoriţii. Telespectatorii au avut parte de o seară memorabilă, cu numere de excepţie, care au adus emoţie şi au sensibilizat, dar şi cu momente amuzante, care le-au stârnit imaginaţia gazdelor emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.31 - 23.52, peste 3,6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă, de la 22.36, aproape 4,6 milioane de români au fost cu ochii pe show-ul de divertisment.

Cea de-a şaptea ediţie a noului sezon "Românii au talent" a înregistrat 21,5 puncte de rating şi 47,6% share în intervalul de difuzare 20.31 - 23.52, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de aproape şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 4 puncte de rating şi 8,9% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detaşat, cu 18,2 puncte de rating şi 36,3% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audienţă medie de 6 puncte de rating şi 12% share.

La nivel naţional, Pro TV rămâne şi de această dată lider, cu o audienţă medie de 19,6 puncte de rating şi 38,5% share, locul secund înregistrând 5,7 puncte de rating şi 11,3% share.

Vineri seară, momentele emoţionante s-au îmbinat perfect cu cele pline de umor şi au adus în casele telespectatorilor un spectacol desăvârşit. Tot vineri seară, publicul a făcut cunoştinţă cu preferaţii lui Andi Moisescu din acest sezon, trei băieţi pe care juratul a decis să-i trimită direct în semifinală, apăsând butonul auriu.

Pe lângă acest număr, alte 20 de prestaţii au obţinut numărul necesar de "da" pentru a merge în etapa următoare a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici