ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă şi la a treia semifinală - FOTO

Ana Munteanu, Camelia Duţă, dansatorii Alex şi Andra s-au calificat, vineri seară, în marea finală a show-ului "Românii au talent", care va fi difuzată în 10 mai.

1499 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă şi la a treia semifinală - FOTO

ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă şi la a treia semifinală (Imagine: Pro TV))

Emisiunea "Românii au talent" a oferit, vineri seară, la Pro TV, un adevărat regal de talente care mai de care mai originale, mai autentice şi mai spectaculoase. Fie că a fost vorba de dans, numere de magie, step, muzică clasică, improvizaţie, acrobaţie, concurenţii care au urcat aseară pe scena de la "Românii au talent" au oferit un spectacol total, plin de emoţie, bucurie, suspans.

Audienţele au fost şi ele pe măsura talentelor prezentate în emisiune, "Românii au talent" plasându-se ca în fiecare vineri seară pe primul loc în topul preferinţelor publicului, informează Pro TV.

Astfel, emisiunea a fost din nou lider de audienţă detaşat la nivelul tuturor categoriilor de public, fiind urmărită în minutul de maximă audienţă de la 21.44 pe peste 5 milioane de români.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 - 49 de ani, Pro TV obţinea 17,4 puncte de rating şi 42% cotă de piaţă, Antena 1 avea doar 4 puncte de rating şi 9,6% cotă de piaţă.

La nivelul întregului public din mediul urban Pro TV s-a clasat pe primul loc, cu 17,1 puncte de rating şi 37,6% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 înregistra doar cu 3,4 puncte de rating şi 7,5% cotă de piaţă.

La nivelul întregului public din România, Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea, după TVR. În timp ce Pro TV obţinea 17,9 puncte de rating şi 38,5% cotă de piaţă, fiind urmărit în medie de aproape 3,5 milioane de români, Antena 1 înregistra o audienţă medie de doar 3,1 puncte de rating şi 6,7% cotă de piaţă.

După o seară magică în care pe scena de la "Românii au talent" au urcat concurenţi unul mai pregătit ca celălalt, în timp ce telespectatorii şi-au votat numerele favorite, Andra a cântat în premieră piesa "Inevitabil va bine", iar Krem a făcut din nou show la "Românii au talent".

În urma voturilor telespectatorilor, pe prima treaptă a podiumului a urcat Ana Munteanu, artista care reuşeşte ca nimeni alta să transpună în desene de nisip poveşti mereu surprinzătoare şi care a fost răsplătită cu multe laude şi ropote de aplauze atât de juriu, cât şi de public.

Pe locul al doilea în topul preferinţelor publicului s-a situat Camelia Duţă, pe care vestea că va merge în finală a copleşit-o de-a dreptul şi a făcut-o să se bucure de această realizare în paşi de step.

Cel mai greu moment al serii s-a dovedit a fi cel în care juriul a fost nevoit să aleagă pentru marea finală între momentul extraordinar oferit de tenorul Sorin Ursan şi dansatorii Alex şi Andra. "Astăzi este pentru mine un moment extrem de dificil", a spus Andi Moisescu. "Pentru că mi s-au părut la fel de bune ambele momente şi e aproape imposibil de departajat", a adăugat acesta. Andi a urmărit cu atenţie ambele prestaţii care i s-au părut la fel de bune şi în preselecţii şi în semifinale.

Convins fiind că unii se vor bucura, iar alţii îl vor înjura, Andi a reuşit să identifice singurul criteriu de departajare al celor două numere şi anume posibilitatea de a surprinde pe viitor. Astfel, decizia lui Andi a cântărit în favoarea celor doi dansatori Alex şi Andra.

Chiar dacă Andra a votat în favoarea lui Sorin Ursan, decizia hotărâtoare a stat în mâinile lui Mihai Petre care, aşa cum a declarat în timpul emisiunii, a avut de ales "între două numere de calitate, de o performanţă ieşită din comun". La fel ca şi Andi, Mihai Petre a ales numărul care crede el că va reuşi să surprindă în marea finală: cel al dansatorilor Alex şi Andra.

Până acum pe lista finaliştilor de la "Românii au talent" se află: Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru ,WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duţa, Alex şi Andra. Lista urmează să fie completată cu încă şase nume norocoase.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici