ROMÂNII AU TALENT: Prima ediţie a celui de-al cincilea sezon de la Pro TV, lider de audienţă

Prima ediţie a celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Românii au talent" a fost lider absolut de audienţă, peste 4,3 milioane de telespectatori urmărind show-ul difuzat vineri seară de postul de televiziune Pro TV.

837 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Prima ediţie a celui de-al cincilea sezon de la Pro TV, lider de audienţă

ROMÂNII AU TALENT: Prima ediţie a celui de-al cincilea sezon de la Pro TV, lider de audienţă

Telespectatorii au făcut cunoştinţă cu noii eroi naţionali şi au avut parte de un spectacol memorabil oferit atât de concurenţi, cât şi de noul juriu format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi de cele două gazde ale emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 - 23.11, peste 4,3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă a fost stabilit la 22.45, când 5.1 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima ediţie a "Românii au talent" a înregistrat 24,3 puncte de rating şi 50% share în intervalul de difuzare 20.30 - 23.11, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4,2 puncte de rating şi 8,6% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detaşat cu 20,6 puncte de rating şi 38,1% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audienţă medie de 6,7 puncte de rating şi 12,3% share.

La nivel naţional, Pro TV rămâne şi de această dată lider cu o audienţă medie de 23,7 puncte de rating şi 42,1% share, locul secund înregistrând 6,1 puncte de rating şi 10,9% share.

Cel de-al cincilea sezon "Românii au talent" a debutat vineri seară într-un decor spectaculos, cu un nou juriu, reguli noi, cu lacrimi de tristeţe, dar şi de fericire. O nouă generaţie de eroi naţionali este gata să se prezinte în faţa telespectatorilor, care au făcut vineri seară cunoştinţă cu primii 14 concurenţi care au trecut în etapa următoare a competiţiei. Surpriza serii a fost marcată de momentul în care Andra a apăsat golden buzz-ul pentru a-şi trimite direct în semifinală favoritul.

Primul dintre cei care au reuşit să impresioneze juriul a fost Bogdan Bolohan, animator petreceri pentru copii. A venit pregătit cu un dans contemporan care a sensibilizat publicul şi juraţii. "Este exact dansul meu, acesta sunt eu în dans", a spus Bogdan. În momentul în care şi-a dat verdictul, Andi a spus: "Avem în faţa noastră unul dintre cei mai talentaţi români pe care am avut norocul să-i avem pe scena emisiunii în cele cinci sezoane de până acum". Bogdan a primit patru de "Da" şi merge fericit în etapa următoare.

Un alt concurent care a ridicat sala în picioare a fost Cătălin Cazan, acrobat, care a plutit deasupra scenei într-un numar incredibil de acrobaţie cu cerc, care a depăşit orice aşteptare. Juraţii au spus "Da" în unanimitate, iar George merge mai departe în competiţie.

Unul dintre momentele imprevizibile ale serii a fost cel al lui Bogdan Dumitraşcu, de profesie zugrav. În momentul în care a apărut pe scenă, nu i se dădeau foarte multe şanse, însă totul s-a schimbat când a început să cânte impecabil "O sole mio".

Trupa Laolaltă, formată din doi deţinuţi de la penitenciarul Timişoara, a demonstrat ce înseamnă să cânţi hip-hop. Interpretarea lor de pe scenă le-a adus admiraţia juriului, dar şi a publicului. Au fost apreciaţi pentru calitaţile lor vocale şi s-a decis: merg mai departe cu patru de "Da", dar şi cu steluţele "Românii au talent".

Florentin Hrişcu a avut nevoie de ajutor în momentul dansului pe care l-a pregătit pentru juraţi. Astfel că Mihaela, Smiley şi Pavel s-au oferit să-i fie alături pe scenă lui Florentin. Concurentul s-a descurcat foarte bine, a obţinut patru de "Da" şi un sărut din partea Mihaelei.

Momentul de aur al primei ediţii a fost cel în care Andra a apăsat golden buzz-ul pentru a-l trimite pe Ion Barbu din Chişinău direct în semifinala "Românii au talent". Ion a interpretat impecabil melodia lui Marcel Pavel, "De dragul tău", şi a reuşit să ridice în picioare toată sala, dar şi juraţii care au rămas uimiţi de calităţile vocale ale acestuia.

Prima ediţie a emisiunii "Românii au talent" s-a încheiat incendiar. Yeva Shizanova, din Kazahstan, a urcat pe scenă într-o lumină difuză şi a dansat impecabil în făină. Atât publicul, cât şi juraţii, dar şi Smiley şi Pavel, au rămas muţi de uimire în momentul în care tânăra a început să-şi arate talentul. Mihaela nu a rezistat tentaţiei de a i se alătura Yevei pe scenă, aşa că a învăţat direct de la dansatoare câteva mişcări de dans în făină şi au făcut spectacol împreună. Yeva a obţinut patru de "Da" şi se pregăteşte de etapa următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici