Rupert Murdoch, aproape de divorţ la vârsta de 91 de ani

  • Indiscreţia a fost publicată de New York Times.
  • Antreprenorul se căsătorise pentru a patra oară în 2016.
  • Murdoch are vârsta de 91 de ani.
830 afișări
Imaginea articolului Rupert Murdoch, aproape de divorţ la vârsta de 91 de ani

Când s-a căsătorit cu ea în 2016, omul de afaceri s-a autointitulat „cel mai norocos şi mai fericit bărbat de pe pământ”. Acum, Rupert Murdoch este gata să divorţeze de actriţa şi modelul Jerry Hall, a patra soţie, potrivit zvonurilor lansate de New York Times.

Deocamdată, nu există confirmări oficiale. Antreprenorul deţine participaţii la Fox News şi la The Wall Street Journal.

Acţiunile familiei sunt într-un trust administrat cu stricteţe, drepturile de vot sunt împărţite între tată şi cei 4 copii mai mari - Lachlan, Elisabeth, James şi Prudence - dar sunt organizate în aşa fel încât să nu poată fi plasat niciodată într-un minoritare. Pe scurt, el continuă să facă jocurile.

Cu toate acestea, ar putea exista unele repercusiuni în vastul său imperiu, care variază de la canalul Fox News din SUA la Sun din Marea Britanie şi Sky News din Australia.

A petrecut mai mult timp cu soţia

Imediat după nunta din 2016, Murdoch, care acum are 91 de ani, alesese să petreacă mai mult timp cu soţia sa decât la serviciu, tot pentru a face loc copiilor, în special succesorului desemnat, Lachlan.

Prima soţie a lui Murdoch a fost, în 1956, modelul australian Patricia Booke,  cu care are o fiică, Prudence. Apoi, a venit rândul jurnalistei Anna Maria Tory Mann, cu care s-a căsătorit în 1967. Cuplul are 3 copii: Elizabeth, Lachlan şi James. În urma divorţului obţinut în 1999, omul de afaceri a fost dus la altar de Wendi Deng, alături de care a rămas până în 2014.

Hall, în vârstă de 65 de ani, are în spate o singură căsătorie, cea cu cântăreţul Mick Jagger, care a fost anulată ulterior în 1999.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici