Ryan Gosling şi Chris Evans vor juca în filmul cu cel mai mare buget investit de Netflix, 200 de miloane de dolari!

  • Netflix investeşte 200 de milioane de dolari pentru un nou thriller cu Ryan Gosling şi Chris Evans
  • „The Gray Man” va fi regizat de Joe şi Anthony Russo este bazat pe o serie de romane de succes a lui Mark Greaney
  • Filmările vor începe din ianuarie 2021
2633 afișări
Imaginea articolului Ryan Gosling şi Chris Evans vor juca în filmul cu cel mai mare buget investit de Netflix, 200 de miloane de dolari!

Ryan Gosling şi Chris Evans

Ţi-e dor de un film bun cu Ryan Gosling sau Chris Evans? E bine, te anunţ că-i vei vedea pe amândoi. Netflix investeşte cea mai mare sumă de până acum, 200 de milioane de dolari, într-un nou thriller în care vor juca cei doi. Filmul „The Gray Man" va fi regizat de Joe şi Anthony Russo, care au semnat şi ,,Avengers: Endame”. Producţia va fi realizată tot de compania fraţilor Russo, AGBO.

Personajul principal este un fost agent CIA, Court Gentry, devenit asasin plătit, rol jucat de Ryan Gosling. Chris Evans îl interpretează pe un fost coleg al agentului, care încearcă să-l prindă. „Cu toţii ne-am angajat să facem primul film, iar acesta trebuie să fie grozav ca să ne ducă la al doilea film" a spus regizorul Joe Russo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Been excited about this one for a while! Round 5 with @therussobrothers

O postare distribuită de Chris Evans (@chrisevans) pe

Iul 17, 2020 la 9:22 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici