Scrisori călătoare în tren: 600 de epistole cu sigiliu, în două trenuri spre Constanţa şi Sibiu - FOTO

600 de epistole cu sigiliu vor ajunge în mâinile pasagerilor care merg, joi, 9 iunie, la ora 9:30 cu trenul spre destinaţia Constanţa, iar vineri,10 iunie, la ora 10:00, spre Sibiu, la iniţiativa proiectului „Livrez dragoste” pentru a aduce un zâmbet călătorilor şi pentru a-şi reaminti de lucrurile simple.

1377 afișări
Imaginea articolului Scrisori călătoare în tren: 600 de epistole cu sigiliu, în două trenuri spre Constanţa şi Sibiu - FOTO

Scrisori călătoare în tren: 600 de epistole cu sigiliu, în două trenuri spre Constanţa şi Sibiu

După succesul celor două ediţii de la metrou, când pe fiecare scaun a patru rute s-au regăsit 1000 de scrisori caligrafice cu mesaje motivaţionale, iniţiativa socială continuă în alt mijloc de transport: două trenuri din Gara de Nord din Bucureşti vor fi gazda a 600 de scrisori scrise de mână.

Astfel, pasagerii a două trenuri cu destinaţiile Constanţa (joi, 9 iunie, ora 9.30) şi Sibiu (vineri, 10 iunie, ora 10.00) vor fi surprinşi de cele 600 de epistole cu sigiliu, cu scopul de a le aduce un zâmbet călătorilor şi de a-şi reaminti de lucrurile simple. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat fie să păstreze scrisoarea, fie să ducă bucuria mai departe către un alt călător.

Primul tren care va pleca, joi, către mare va fi decorat cu scrisori cu mesajul "Du bucuria mai departe", iar vineri scrisorile vor fi prezente în trenul care merge către Sibiu la Festivalul Internaţional Teatru.

Evenimentul „Scrisori călătoare în tren” este o iniţiativa ce aparţine proiectului ”Livrez Dragoste” , universul contemporan de scris şi de livrat scrisori caligrafice ca pe timpuri, proiect al Asociaţiei "Arta nu muşcă", în parteneriat CFR Călători.

"Arta nu muşcă" este o reţea nonprofit, inovativă şi interdisciplinară de oameni, artişti sau din cele mai diverse domenii, care consideră că arta este forţa vitală a unei societăţi, potrivit descrierii de pe pagina oficială de Facebook.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.LivrezDragoste.ro, dar şi pe expeditor@livrezdragoste.ro sau pe pagina de Facebook: facebook.com/LivrezDragoste.

Livrez Dragoste este un serviciu contemporan de scris şi de livrat scrisori caligrafice ca pe timpuri, lansat în martie 2014 şi fondat de Loredana Munteanu şi Cristina Dobrescu, cele două tinere care au creat această afacere, dornice să relanseze această elegantă formă de comunicare. „În vremuri dominate de mesaje virtuale, a trimite o scrisoare devine gestul care face diferenţa, deschide noi dialoguri şi emoţionează. Mai mult, creează amintiri”, menţionează cele două tinere.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici