Scurt-metrajul ”Blue-Boy”, Bogdan Georgescu producător creativ, a primit Ursul de Argint la Berlin

Pelicula argentiniană ”Blue-Boy”, cu românul Bogdan Georgescu în calitate de producător creativ a primit sâmbătă seara premiul Ursul de Argint pentru scurt-metraj la Berlin.

468 afișări
Imaginea articolului Scurt-metrajul ”Blue-Boy”, Bogdan Georgescu producător creativ, a primit Ursul de Argint la Berlin

Scurt-metrajul ”Blue-Boy”, Bogdan Georgescu producător creativ, a primit Ursul de Argint la Berlin

”Blue Boy”, regizat şi produs de argentinianul Manuel Abrąmović a fost prezentat în secţiunea Berlinale Shorts. Pelicula, care durează 19 minute, spune povestea unor lucrători sexuali este spusă în română, germană, engleză şi italiană.

Din juriul internaţional care a acordat premiul pentru scurt-metraj au făcut parte Jeffrey Bowers (SUA), Vanja Kaludjercic (Croatia) şi Koyo Kouoh (Senegal).

Cea de-a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin a avut loc între 7 şi 17 februarie.

Premiul Ursul de Aur i-a revenit, în 2018, lungmetrajului "Nu mă atinge-mă/ Touch me not", al regizoarei Adina Pintilie, care a primit şi trofeul pentru cel mai bun film de debut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici