"#Selfie69", un film imprevizibil care uneşte generaţii, din vară, pe marile ecrane

"#Selfie69", sequel-ul fimului regizoarei Cristina Iacob, "#Selfie", o comedie inedită despre iubire şi prietenie va avea premiera în cinematografe în vară, scenariul fiind semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, în rolurile principale regăsindu-se actori tineri şi nume consacrate.

1486 afișări
Imaginea articolului "#Selfie69", un film imprevizibil care uneşte generaţii, din vară, pe marile ecrane

"#Selfie69", un film imprevizibil care uneşte generaţii, din vară, pe marile ecrane

Moda #Selfie a devenit atât de virală încât toată lumea adopta stilul şi ţine pasul cu viaţa virtuală.

Vara asta, publicul are 69 de motive să se îndrăgostească. De la Antonia la Virgil Ianţu, de la Maia Morgenstern la Alex Bogdan, febra #Selfie devine cel mai tare pariu pentru toate generaţiile.

După "#Selfie", filmul românesc cu cel mai mare succes la Box Office în 2014 (peste 100.000 spectatori), în curand, regizoarea Cristina Iacob aduce sequelul #Selfie69, un film nebun cu cauza, despre iubire, în care totul este permis, prietenie care devine din ce in ce mai puternică, despre ideea de căsătorie care se transformă într-o bombă cu ceas.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar filmările au avut loc în primăvară anului trecut, au durat 33 de zile şi s-au desfăşurat în peste 43 de locuri din Bucureşti şi împrejurimi.

"«#Selfie69» a venit firesc, reacţiile spectatorilor, numărul lor mare prezent în cinematografe la «#Selfie» mi-au dat cea mai puternică motivaţie pentru un sequel. Publicul tânăr aşteaptă poveşti scrise pentru el, personaje cu care să relaţioneze direct, situaţii şi poveşti care le aparţin.", a declarat Cristina Iacob, regizoarea celor două filme.

"Viaţa este cel mai imprevizibil film. Uneori cauţi iubirea în cele mai ciudate momente şi locuri, ca într-un final, să o găseşti fix sub nasul tău, când nu te aştepţi. Suntem siguri că fiecare persoană, de orice vârstă, se va regăsi într-unul dintre personajele din film, situaţii penibile sau nu, cu toţii aşteptăm un happy ending sau măcar visam la el", mai spunea regizoarea Cristina Iacob.

"#Selfie69" uneşte generaţiile şi aduce în acelaşi film mai multă sare şi piper cu nume precum: Loredana Groza, Maia Morgenstern, Antonia, Alex Bogdan, Virgil Ianţu, Tolea Ciumac, George Piştereanu, Maria Dinulescu, Codin Maticiuc, Adela Popescu, Radu Vălcan, Natalia Mateuţ, Lidia Buble, Speak, Peter Pop şi mulţi alţii, alături de actorii principali din filmul #Selfie (2014) Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan, Alex Călin, Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu şi Răzvan Fodor. Un film fără prejudecăţi, liber de orice clişee şi îndrăzneţ, "#Selfie69" va deveni dovada prieteniei necondiţionată, care are ca ingrediente comicul de situatie, intriga, pasiunea şi curiozitatea.

Cu şi mai multe lecţii de viaţă şi prietenie, umor şi poveşti de iubire, "#Selfie69" va aduce în cinematografe momente incitante, nume celebre, filmări surprinzătoare şi mult comic de situaţie şi de limbaj.

"#Selfie69", o comedie cu liberă exprimare, este un film produs şi distribuit în cinematografe de ZAZU FILM.

Printre titlurile semnate de regizoarea Cristina Iacob se numără "În film la Naşu'" - mediu-metraj (2012), "Zestrea" - scurtmetraj (2011), "Mircea Veroiu" - documentar (2010) şi "Raport despre indiferenţă"”- scurtmetraj (2010) şi "Poveste de dragoste" - lungmetraj (2015).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici