Seminar de informare privind oportunităţile de ocupare în sectorul media, cu precădere în domeniul online

S.C. Mediafax S.A., beneficiar al proiectului „Jurnalism cetăţenesc - Şansa pentru ocupare – JETOP” ID contract POSDRU/106/5.1/G/75858, în parteneriat cu Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro organizează un Seminar de informare şi conştientizare privind oportunităţile de ocupare în sectorul media, cu precădere în domeniul online.

158 afișări
Imaginea articolului Seminar de informare privind oportunităţile de ocupare în sectorul media, cu precădere în domeniul online

Seminar de informare privind oportunităţile de ocupare în sectorul media, cu precădere în domeniul online (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Seminarul se adresează şomerilor de lungă durată şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, care au cel puţin studii medii şi domiciliul în regiunea Bucureşti-Ilfov şi îşi propune să informeze şi să conştientizare grupul ţintă privind oportunităţile de ocupare în sectorul media, cu precădere în domeniul online.

Seminarul face parte din activităţile proiectului „Jurnalism cetăţenesc, şansa pentru ocupare – JETOP” este finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 care are ca principal obiectiv creşterea ratei de ocupare la nivelul regiunii Bucureşti – Ilfov, prin atragerea şi menţinerea unui număr ridicat de persoane pe piaţa muncii.

În cadrul seminarului grupul ţintă va fi informat cu privire la: obiectivele proiectului, principalele beneficii, statistici referitoare la nivelul şi nevoile de ocupare ale persoanelor din grupul ţintă, principalele grupuri de presă şi companii din domeniul media online şi foto, oportunităţile existente pe piaţa muncii din domeniul media. 

Seminarul de informare curpinde mai multe sesiuni ce vor avea loc marţi, 28 februarie, orele 12.00 şi 16:00, şi miercuri, 29 februarie, ora 12:00, în incinta sediului Mediafax din str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, Sector 2, Bucureşti.

Mai multe detalii despre proiectul „Jurnalism cetăţenesc - Şansa pentru ocupare – JETOP” pot fi găsite pe www.scoalamedia.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici