Şerban Huidu este slăbit, dar rezultatele testelor medicale sunt foarte bune

Şerban Huidu este uşor slăbit, rămâne la Terapie Intensivă, dar rezultatele testelor medicale sunt foarte bune, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din Innsbruck, unde realizatorul TV este internat ca urmare a unui accident la schi.

78 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu este slăbit, dar rezultatele testelor medicale sunt foarte bune

Şerban Huidu este slăbit, dar rezultatele testelor medicale sunt foarte bune (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Conform ultimului buletin medical privind starea de sănătate a lui Şerban Huidu, rezultatele testelor sunt foarte bune.

Purtătorul de cuvânt al spitalului a precizat, în buletinul medical, că Huidu a vorbit şi s-a ridicat pe pat. De asemenea, acesta a precizat că starea de sănătate a realizatorului TV este din ce în ce mai bună.

Şerban Huidu este uşor slăbit, medicii luând decizia ca el să rămână în continuare la Terapie Intensivă, unde va fi monitorizat în permanenţă.

Realizatorul TV Şerban Huidu a ieşit din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunţa, sâmbătă, Prima TV.

"E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV, într-un material difuzat sâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici