Seri de cinema în aer liber, în Parcul Tăbăcăriei din Constanţa

  • Proiecţii de film vor avea loc, la Constanţa, până în data de 16 august, ca alternativă de petrecere a timpului liber.
  • Proiectul este finanţat de Primăria Constanţa şi organizat de Asociaţia Culturală Metropolis.
  • Oganizatorii au amenajat în spaţiul destinat evenimentului un număr de 350 de scaune, păstrându-se distanţa şi toate normele sanitare impuse.
2343 afișări
Imaginea articolului Seri de cinema în aer liber, în Parcul Tăbăcăriei din Constanţa

Seri de cinema în aer liber, în Parcul Tăbăcăriei din Constanţa

Serile de cinema în aer liber reprezintă o alternativă de petrecere a timpului liber la Constanţa. Până pe data de 16 august, o selecţie specială cu cele mai bune pelicule, îi aşteaptă pe turişti şi localnici în Parcul Tăbăcărie la „Filme în aer liber”, un proiect finanţat de Primăria Constanţa.

„Suntem foarte fericiţi să fim printre voi. Suntem la Constanţa până pe data de 16 august cu <Filme în aer liber>. Proiecţiile încep la ora 21.30, dar intrarea se face cu o oră înainte - la 20.30. În weekend - vineri, sâmbătă şi duminică, în afară de proiecţiile de filme avem şi evenimente conexe, ceea ce înseamnă jonglerie, spectacole de magie pentru copii, începând cu ora 18.30”, spune Engie Rista, organizator.

Pentru spectatori, „Filme în aer liber“ reprezintă un prilej de relaxare la ceas de seară, într-o atmosferă de cinema.

Special pentru ei, organizatorii au amenajat în spaţiul destinat evenimentului un număr de 350 de scaune, păstrându-se distanţa şi toate normele sanitare impuse.

Evenimentul are loc în parcul Tăbăcărie, la intrarea de la Hotel Zodiac, în fiecare seară până pe data de 16 august.

Publicul este aşteptat cu o selecţie specială ce cuprinde unele dintre cele mai bune filme pentru publicul larg, cu magie şi muzică, sau pentru copii şi familie.

Proiectul este organizat de Asociaţia Culturală Metropolis şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.

Pe lângă cele 16 titluri din selecţia oficială, constănţenii vor avea ocazia să participe la mai multe spectacole de percuţie, jonglerii, dansuri cu led, etc. Proiecţiile de film încep la ora 21.30 iar intrarea este liberă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici