Serialul fenomen de la Netflix. Cum înţelegi primele două sezoane din seria Dark

  • Tot ce ştii despre călătoria în timp are un standard nou odată cu ultima serie ”Dark”
  • Povestea începută în 2019 cu salturi în toate direcţiile, ajunge din 2052 până în secolul XIX
  • Al treilea sezon din seria ”Dark” a intrat sâmbătă deja pe platforma Netflix
5051 afișări
Imaginea articolului Serialul fenomen de la Netflix. Cum înţelegi primele două sezoane din seria Dark

Serialul fenomen de la Netflix. Cum înţelegi primele două sezoane din seria Dark

Dacă e un serial pe care nu e suficient să îl vezi ci te pomeneşti făcând fişe personajelor în minte sau scheme ale parcursului pe care îl au eroii în timp, acesta e ”Dark”. Ai mai văzut seriale cu călătorii în timp, dar ”Dark” duce conceptul mult dincolo de tot ce ţi-ai imaginat. În primele două sezoane, ai putut să afli cine e de fapt tatăl sinucigaş cu care a început povestea, dar şi cine e bunica acestuia. 

În ultimul sezon, povestea germană începută în 2019 cu salturi din 33 în 33 de ani în toate direcţiile, ajunge din anul 2052 până în secolul XIX, iar cei care vor să salveze lumea şi cei care vor să păstreze bucla temporală cu tot cu particula lui Dumnezeu îşi tot schimbă rolurile şi intenţiile între ei. 

Coloana sonoră călătoreşte şi ea în timp de la disco la Asaf Avidan şi din hardcore rock la acorduri de muzici clasice. Iar unele secvenţe din sezonul trei pot să funcţioneze bine mersi pe post de videoclip.   

Al treilea sezon din seria ”Dark”, sau ciclul final, cum îl numesc producătorii, a intrat deja pe platforma Netflix. O să ai nevoie de o recapitulare a poveştii din primele două sezoane, aşa că platforma a pus în circulaţie un rezumat oficial. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Romania (@netflixro) on

Jun 25, 2020 at 4:57am PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici