SERVICIUL ROMÂN DE COMEDIE, lider de audienţă în ediţia cu Elena Udrea - FOTO

Invitata Elena Udrea şi umorul contagios al celor de la "Serviciul Român de Comedie" au propulsat ediţia de miercuri a emisiunii pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, pe toate segmentele de public, informează Pro TV.

254 afișări
Imaginea articolului SERVICIUL ROMÂN DE COMEDIE, lider de audienţă în ediţia cu Elena Udrea - FOTO

SERVICIUL ROMÂN DE COMEDIE, lider de audienţă în ediţia cu Elena Udrea (Imagine: Pro TV)

Astfel, în intervalul 20.27 - 21.27, atunci când a fost difuzată emisiunea "Serviciul Român de Comedie" (SRC), Pro TV a obţinut, în medie, pe publicul din mediul urban, 6,3 puncte de rating şi 14,4 procente din cota de piaţă, fiind urmat de Kanal D şi Acasă. Antena 1 s-a clasat abia pe locul al IV-lea.

Şi publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, a votat cu deviza "Râzi pentru tine, râzi pentru ţară", iar Pro TV a obţinut, în medie, un rating de 5,2 puncte şi o cotă de piaţă de 14,6 procente. Antena 1, ocupanta locului al II-lea, avea 3,6 puncte de rating şi 10,2% cotă de piaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici