Sinead O'Conner a anunţat că se retrage din muzică

  • Informaţia a fost furnizată de Sinead pe Twitter.
  • Următorul său album va fi şi ultimul.
  • Artista afirmă că doreşte să ”construiască şi alte vise”.
717 afișări
Imaginea articolului Sinead O'Conner a anunţat că se retrage din muzică

Sinead O'Conner

Sinead O'Conner, 54 de ani, îşi ia rămas bun de la lumea muzicii.

Într-o postare pe Twitter a anunţat că se se retrage din muzică şi din turnee şi că următorul ei album va fi ultimul. Următorul album al cântăreţei şi compozitorului irlandez, No Veteran Dies Alone, va fi lansarea sa finală.

O'Conner s-a făcut remarcată cu melodia Nothing Compares 2U

"Aceasta nu este o veste tristă. Este o veste uimitor de frumoasă. Un războinic ştie când ar trebui să se retragă. A fost o călătorie de 40 de ani. E timpul să mă ridic şi să construiesc alte vise", a scris artista pe Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici