Smiley, Feli şi gaşca HaHaHa cântă pe Casa Poporului, joi - VIDEO

Smiley şi gaşca Hahaha (Feli, Sore, Jazzy Jo, Doc, Dorian, Jean, Rengle, Shot şi Are You Anywhere) urcă pe scena Profm On Top, la singurul concert organizat pe Casa Poporului, care are loc joi, 16 iunie, şi care va fi difuzat live pe pagina de Facebook a Pro FM.

859 afișări
Imaginea articolului Smiley, Feli şi gaşca HaHaHa cântă pe Casa Poporului, joi - VIDEO

Smiley, Feli şi gaşca HaHaHa cântă pe Casa Poporului, joi (Imagine Emil Badea / Mediafax Foto)

Feli, interpreta ritmatului cover rock al melodiei "Constantine, Constantine"  va fi "la înălţine", aşa cum este întotdeauna când cântă (Nu crezi? Vezi aici!

Jazzy Jo, domnişoara care ne-a "intrat în cap" prin 2013, o sa ne "pună capac" prin muzică, alături de toţi artiştii Hahaha, adică Sore, Doc, Dorian, Jean, Rengle, Shot şi Are You Anywhere.

Radioul Pro FM a împlinit 23 de ani în data de 15 aprilie şi a sărbătorit cu artiştii Antonia, Yanka, Mira, Ivana şi Vanotek care au cântat în direct la Andrei Gheorghe şi GreeG, radioul anunţând că marea petrecere va avea loc în iunie, pe acoperişul de la Casa Poporului.

Staţia a organizat un concurs prin care a acordat 300 de bilete ascultătorilor care au ghicit că Smiley este artististul care va cânta "pe acoperişul Bucureştiului".

Iar pentru cei care nu au reuşit să ocupe unul dintre cele 300 de locuri oferite prin concurs, Pro FM a anunţat că show-ul va fi difuzat în direct, joi, 16 iunie, pe pagina de Facebook a radioului -  - începând cu ora 20:00.

De asemenea, concertul Hahaha va fi înregistrat şi difuzat de televiziunea de muzică UTV.

Cea mai mare clădire din Europa devine din nou loc de concert, având în vedere că prima ediţie a Profm On Top a avut loc anul trecut pe 25 iunie, fiind primul concert live pe Casa Poporului din Bucureşti. Atunci, la acest show inedit, au cântat Inna, Antonia, Lariss, Nicoleta Nucă şi Mira (Inna feat. Carla's Dreams - P.O.H.U.I | Live @ ProFM On Top pe Casa Poporului).

Anul acesta Smiley a acceptat provocarea de a cânta la 86 de metri deasupra pământului, alături de toată echipa Hahaha.

Smiley şi Feli au mai avut "Insomnii" împreună, cum a fost de 1 iunie, când au desenat Arenele Romane în "Creioane Colorate", în cadrul unui concert sold-out.

Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie şi îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar şi de Charles Aznavour după ce a înregistrat un cover în limbă spaniolă a celebrei piese "La Boheme".

Evenimentul Profm on Top este realizat cu sprijinul Camerei Deputaţilor, conform unui comunicat al radioului.

De-a lungul timpului Pro FM a mai organizat evenimente inedite, între care primul concert într-un metrou aflat în mişcare, un "Live Session" într-un tramvai aflat în mişcare şi o aniversare la 4.000 de metri altitudine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici