Smiley lansează „Locul sfinţeşte omul”, primul episod din serialul său muzical, „Mai mult de-o viaţă

  • Smiley are astăzi premiera primului episod din serialul său muzical, „Mai mult de-o viaţă” pe canalul său de YouTube.
  • „Locul sfinţeşte omul”, primul episod construit ca un scurt-metraj, este un feat între Smiley şi prietenul său DOC.
257 afișări
Imaginea articolului Smiley lansează „Locul sfinţeşte omul”, primul episod din serialul său muzical, „Mai mult de-o viaţă

Smiley lansează „Locul sfinţeşte omul”, primul episod din serialul său muzical, „Mai mult de-o viaţă

„Locul sfinţeşte omul” este începutul poveştii de prietenie şi iubire dintre doi băieţi şi o fată, care şi-au trăit copilăria într-o Românie de acum 30 de ani, într-un cartier de blocuri, dintr-un oraş oarecare, înfrumuseţat de inocenţa, pasiunile, peripeţiile şi compatibilitatea dintre ei. Povestea de prietenie a celor 3 copii este văzută acum prin ochii lor ca oameni mari care îşi retrăiesc începuturile vieţii şi ale relaţiei şi conştientizează importanţa locului şi a rădăcinilor trecutului pe care nu le poate şterge niciun parcurs ulterior, oricât de dramatic ar fi.

„Povestea mea a început la Piteşti şi mereu voi spune asta, indiferent pe unde mă vor purta paşii. Este locul care mă ştie pe mine, care îmi ştie povestea şi care nu mă lasă să uit de unde am plecat. „Locul sfinţeşte omul” vorbeşte despre amprenta pe care o lasă locul şi oamenii din copilarie în fiecare dintre noi, acea magie comună care face ca noi să rămânem conectaţi peste timp chiar daca am crescut, ne-am schimbat şi am plecat pe unde ne-a purtat viaţa. Locul în care ne naştem şi creştem, prieteniile pe care le legăm în copilărie, sentimentele care se nasc atunci, dar cărora abia mai târziu ştim să le dăm nume, ne scriu şi ne construiesc pe noi ca oameni mari. Cred că relaţiile din copilărie pot călători şi rezista mai mult de-o viaţă, iar felul în care se transformă ele depinde de fiecare în parte.”, povesteşte Smiley despre primul episod din serialul să muzical care se va lansa episod cu episod pe parcursul următoarelor luni.   

De-a lungul anilor, Smiley şi DOC şi-au pus semnătura comună pe multe hituri, iar fanii aşteaptă de mult timp o nouă colaborare muzicală între cei doi artişti, mai ales după succesul pe care încă îl înregistrează piesa lor „Pierdut buletin”, lansată în 2015,: "Ma întâlnesc des prin studio cu Andrei, de cele mai multe ori nu pentru a ne scrie nouă piese. Când am creionat „Locul sfinţeşte omul”, am ştiut că va fi ceva special. Iniţial nu era vorba de mine pe piesă, dar nu am rezistat şi m-am cerut pe ea. Şeriful a percutat instant şi iată!", a declarat DOC despre cea mai recentă colaborare cu Smiley.

„Locul sfinţeşte omul”, prima dintr-o serie de 5 piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viaţă”, este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, are versurile compuse de Dorian Micu, Vlad Munteanu (DOC), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), muzica semnată de Dorian Micu, Vlad Munteanu (DOC), Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Chopsticks, Roland Kiss şi producţia realizată de Chopsticks.

Serialul muzical „Mai mult de-o viaţă”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leagă muzical şi cinematografic etapele unei poveşti de iubire fără sfârşit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă şi înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici